Bizar

Un fost angajat NASA prezintă dovezile că pe Marte se află o colonie umană (foto)

Orice persoană care susține că există oameni, sau orice formă de viață complexă, pe Marte este considerat nebun. Această atitudine provine din faptul că știința ne îndeamnă să credem că Planeta Roșie nu poate să susțină viața și astfel oamenii nu ar fi capabili să-și ducă existența într-un mediu ostil. Dar dacă aceste teorii nu sunt reale și adevărul este de fapt dincolo de înțelegerea sau percepția noastră? Dacă suntem manipulați constant și gândirea noastră și-a format un standard pe care nu îl poate depăși?

John Lear, un fost angajat NASA, a făcut o declarație surprinzătoare cu care a uimit o întreaga planetă. Pentru că a avut șansa să lucreze aproape toată viața sa în cadrul departamentului care s-a ocupat cu explorarea planetei Marte, Lear a avut acces la o sumedenie de informații interesante. În 1979, atunci când rover-ul Viking a fost trimis pentru a explora Marte, numeroase întâmplări bizare s-au petrecut.

Una dintre ele se referă la faptul că la o anumită perioadă de timp rover-ul era curățat de praf. Din cauza vânturilor puternice, praful acoperea panourile solare ale rover-ului Viking și aceste era motivul principal pentru care pur și simplu se bloca din lipsă de energie. Ca prin minune, cineva parcă îi curăţa praful de pe panouri și astfel mașinăria îți putea continua misiunea de explorare. Acest fenomen misterios i-a pus pe gânduri pe angajații NASA care au început să fie foarte atenți la detaliile capturate și transmise de către rover spre Terra.

human on mars coverup - Un fost angajat NASA prezintă dovezile că pe Marte se află o colonie umană (foto)

Imagine de pe Marte modificată de NASA. Oare ce se ascunde acolo?

Conform declarațiilor lui Lear, de nenumărate ori în fotografiile de pe Marte se puteau zări numeroase umbre ale unor oameni misterioşi. De asemenea Opportunity, un alt rover trimis pe Marte, a reușit să fotografieze oameni în diferite ipostaze. Pentru că fotografiile nu sunt concludente, NASA a declarat că este vorba despre un joc de umbre și nimic mai mult. Dar oare mai are cineva încredere în explicațiile oferite de NASA?

humans on Mars - Un fost angajat NASA prezintă dovezile că pe Marte se află o colonie umană (foto) humans on Mars 1 - Un fost angajat NASA prezintă dovezile că pe Marte se află o colonie umană (foto)

Mai mult de atât, Andrew Basiago, omul care și-a făcut publică povestea călătoriei în timp, susține ipoteza fostului angajat NASA și declară că pe Marte există o colonie de oameni. Aceștia sunt de foarte multă vreme acolo într-o misiune strict secretă despre care nimeni nu are curaj să vorbească.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top