The news is by your side.

Un fizician celebru susține că nu există viață după moarte

0

Sean M. Carroll, profesor de fizica la California Institute of Technology (Caltech), a declarat ca este imposibila viata dupa moarte.

Potrivit lui, pentru a exista ceva dupa ce murim, ar trebui ca trupul nostru fizic sa fie separat complet de constiinta, care la randul ei are la baza o serie de atomi si electroni, potrivit express.co.uk.

Teoria conform careia o forma de constiinta persista dupa moarte se loveste de „un obstacol urias”, potrivit profesorului. Este vorba despre legile fizicii, potrivit carora este imposibil ca informatia stocata in creierele noastre sa persiste dupa ce murim.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 Stiinta din spatele acestui subiect este complexa. Dr. Caroll a afirmat ca Teoria cuantica a campurilor spune ca pentru fiecare tip de particula din univers exista un camp. Daca viata de apoi ar fi existat, testele cuantice ar fi descoperit „particule spirituale”. Totusi, acest lucru nu s-a intamplat.Celebrul fizician Albert Einstein a sustinut, de asemenea, ca este imposibila existenta sufletului, a imortalitatii si a constiintei dupa moartea corpului fizic.

Dr. Carroll a completat, pentru ”Scientific American”: ”Daca nu mai exista altceva in afara de atomi, e clar ca sufletul nu are cum sa depaseasca moartea. Ca sa fiu bland, spun doar atat: sa crezi in viata dupa moarte e nevoie de fizica.

viață-anterioarî Un fizician celebru susține că nu există viață după moarte

Dupa ce teoria aceasta va fi acceptata de savanti, abia atunci vom putea incepe sa intelegem cum functioneaza mintea omeneasca.”, arata doctorulzilei.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și