Bizar

Un englez acuză BBC de complot la terorism la evenimentele din 11 septembrie 2001. Au transmis căderea WTC7 cu 20 de minute înainte să se producă

0views

În Marea Britanie se desfășoară un proces mai mult decât ciudat. Tony Rooke, un bărbat de 49 de ani, este acuzat că nu a achitat licența pentru vizionarea emisiunilor postului de televiziune BBC. Judecătorii l-au găsit vinovat, obligându-l să plătească 200 de lire sterline.

Rooke refuză cu vehemență să achite suma respectivă, susținând cănu finanțează organizațiile care susțin terorismul“. În opinia sa, BBC este o astfel de organizație pentru că atunci când a transmis live evenimentele din 11 septembrie 2001 din SUA, care s-au soldat cu prăbușirea celebrelor turnuri, a existat o problemă majoră. Prăbușirea turnului World Trade Center 7 a fost prezentată cu 20 de minute înainte să se petreacă. În acest sens, Rooke crede că BBC a participat la marea păcăleală care se numește 11 septembrie și cunoștea scenariul desfășurării întregului eveniment.

Conform celor declarate de Rooke, întreaga poveste cu terorismul din 11/09 nu a fost altceva decât o mascaradă generală, pusă în scenă de serviciile secrete, pentru a-i face pe oameni să creadă că SUA este atacată de teroriști. De fapt, tot ceea ce s-a petrecut acolo au fost doar niște demolări controlate, pentru că altfel nu se explică de unde știau jurnaliştii de la BBC, cu 20 de minute înainte, că o să cadă și o clădire adiacentă celor de la Word Trade Center, adică World Trade Center 7.

bbc

Bărbatul a vrut să aducă dovezi video drept mărturie, dar judecătorul i-a respins proba pentru că nu este relevantă pentru proces. Probabil că acest proces se va încheia în favoarea postului de televiziune britanic, dar cu toate acestea Rooke a scos la iveală un alt element important prin care publicul larg realizează că ceea ce s-a întâmplat în ziua de 11 septembrie 2001 nu a fost decât regia unul film, în care au jucat oameni normali, care și-au găsit sfârșitul fără niciun rost.

loading...