UN EGREGOR PENTRU PUTIN ȘI RUSIA

UN EGREGOR PENTRU PUTIN ȘI RUSIA

Un egregor este o formă-gând colectivă realizată de un grup de persoane. Este o manifestare parapsihică creată de gândurile oamenilor care generează o vibrație emoțională.

Acțiunile, emoțiile, gândurile, idealurile fiecărei persoane fuzionează pentru a crea o rezonanță migraţională, o natură energetică. În tradiția ezoterică este numită gândire aurică.

De curând, mai multe vrăjitoare din Rusia au efectuat un egregor pentru susținerea președintelui Putin, pentru ameliorarea stării națiunii ruse.

Vrăjitoarea Aliona Polin a efectuat o incantație cu ajutorul unui clopot, în timp ce restul vrăjitoarelor s-au poziționat în jurul ei și murmurau, ne-am întâlnit pentru a susține Rusia și pe președintele Putin.

Ritualul a durat 20 de minute, după care, Aliona Polin a declarat presei că egregorul îl va ajuta pe Putin în lupta împotriva dușmanilor săi.

Spiritul de grup

Patria, republica, justiția sunt întreținute de spiritul de grup. Printr-o gândire colectivă se încearcă atingerea unui obiectiv. Un egregor poate fi rezultatul unei rugăciuni colective, a unei incantații, a unui ritual care generează o emoție colectivă.

Loading...

De la caz la caz, în cadrul acestor ritualuri sunt utilizate simboluri, cruci, clopote, pentagrame, triunghiuri, care asigură protecția membrilor grupului.

În unele spitale din Europa și America există grupuri formate din persoane care se roagă pentru vindecarea bolnavilor.

Viața unui egregor este asigurată de numărul de persoane din grup, de legăturile care se crează, de intensitatea emoțională. Se spune că un egregor devine o personalitate veritabilă produsă de gândirea colectivă. Marile ideologii politice, religiile fac parte din această categorie.

putin

Imaginați-vă, o mulțime care susține o echipă de fotbal sau sute de mii de persoane la un miting, se formează un egregor ca urmare a unei gândiri unanime a individualității amplificate

loading...

Related posts