Take a fresh look at your lifestyle.

Un document FBI dovedește că Hitler a fugit în Argentina înainte ca Berlinul să capituleze

Istoria omenirii este una ambiguă, modificată de cele mai multe ori din motive subiective sau pur și simplu din lașitatea liderilor politici. Un astfel de caz a fost cel care l-a avut în lumina reflectoarelor pe Hitler, cât și pe celebra sa concubină Eva Braun.

Nu de puține ori s-a speculat că fostul lider german a fugit într-o țară din America Latină cu mult timp înainte ca trupele rusești să cucerească Berlinul. Această ipoteză nu a fost confirmată niciodată oficial, mai mult de atât, în filele de istorie stă scris faptul că Führer-ul, împreună cu amanta sa, s-au sinucis cu cianură. Presupusele cadavre au fost descoperite într-un buncăr din Berlin și astfel armata rusă s-a declarat triumfătoare în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Speculații, cu privire la fuga lui Hitler în Argentina, au existat, dar nimeni nu le-a dat importanță până în clipa în care un document FBI, care purta marca top secret nu a fost făcut public. Documentul este de-a dreptul fabulos pentru că descrie cu lux de amănunte fuga lui Hitler la bordul unui submarin nemțesc în Argentina. Odată ajuns la poalele Anzilor, cel care a fost considerat cel de-al doilea Antihrist a dus o viață liniștită, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult de atât, serviciile secrete americane au avut informații în timp real despre planul secret.

Un informator FBI a monitorizat întreaga acțiune pusă la cale de Hitler. Chiar înainte ca Berlinul să capituleze, două submarine germane au ancorat într-un loc secret din Argentina. La bordul unuia s-au aflat Hitler și doamna Braun, în timp ce celălalt era ocupat de suita oficială a fostului conducător german. Statul argentinian le-au oferit azil politic, probabil în schimbul unei sume de bani impresionante.

Un alt fapt interesant este că numeroși oameni bogați din Germania nazistă au ales să emigreze în Argentina imediat după încheierea războiului. Se mai spune că aceștia l-au finanțat pe Hitler pentru restul vieții sale.

Începând cu 1950, au început să circule zvonuri că Hitler a scăpat către o bază secretă de la Polul Sud. Eisenhower a spus referitor la acest zvon, nu am fost capabili să scoatem la iveală o bucățică de dovadă tangibilă că Hitler a murit.
Fostul secretar de stat Jimmy Byrnes, declara în cartea sa Frankly Speaking, în timp ce eram la Postdam, la Conferința celor Patru, Stalin a părăsit scaunul, a venit și a dat noroc cu mine, cu paharul de lichior, într-o manieră prietenoasă. L-am întrebat dacă Hitler a murit, iar el a răspuns că a scăpat fie spre Spania sau Argentina.

Loading...

document hitler

În 1943, amiralul Doenitz declara că flota germană de submarine a stabilit un paradis terestru pentru Fuhrer.
Deși nu a specificat locația exactă, revista Bonjour, indică faptul că în 1940, inginerii naziști au început construcția de clădiri care trebuiau să reziste temperaturilor de 60 de grade sub zero.

Dovada cea mai clară că Hitler a scăpat cu viața războiului mondial se află chiar la Moscova, unde există și în ziua de astăzi craniul descoperit în buncărul din Berlin. La o simplă analiză ADN se poate identifica dacă a aparținut lui Hitler sau nu, dar din cauze politice, cât și istorice, aceste informații nu vor fi niciodată făcute publice pentru că ar păta reputația Rusiei și astfel istoria ar trebui rescrisă.

loading...

Comentariile sunt închise.