Un crater gigant s-a produs intr-un oras din Suedia si continua sa se extinda

Un crater gigant s-a produs intr-un oras din Suedia si continua sa se extinda

Pământul cât şimama natură” sunt încă două mistere care impresionează omenirea. Există unele teorii care susțin că planeta noastră este un organism viu care reacționează în urma unor impulsuri emise de o energie pe care unii ar numi-o creier. Doar in acest fel se poate explica o gaură imensă care s-a produs din senin într-o regiune, Gallivare, din nordul Suediei.

Pentru că enigmaticul crater a produs indignare în rândul oamenilor, au botezat-o groapa Fabian. Martorii oculari care au simțit sau văzut când dintr-o dată groapa s-a format, s-au produs vibrații şi zgomote foarte puternice, comparabile cu cele emise de un cutremur.

Berit Hannu, un localnic, a declarat că zgomotul este comparabil cu cel al unui avion care îţi trece pe deasupra casei sau chiar cu o erupție vulcanică. Problema cea mai mare nu este șocul pe care l-a produs în rândul locuitorilor ci faptul ca groapa continua să se mărească pe zi ce trece şi nimeni nu îşi poate explica motivul. Groapa s-a format în doar 45 de minute și are peste 150 metri adâncime în prezent.

Până în prezent nu există nicio teorie oficială care să explice cauza pentru care groapa se formează şi se extinde cu repeziciune.

loading...

Related posts