Un clarvăzător descrie viața pe Marte acum un milion de ani: Locuitorii erau subțiri și înalți, îmbrăcați în haine ciudate

Un clarvăzător descrie viața pe Marte acum un milion de ani: Locuitorii erau subțiri și înalți, îmbrăcați în haine ciudate

După ce proiectul Apollo a fost abandonat de NASA, fără prea multe explicații, planeta Marte a devenit țelul suprem. În 45 de ani, pe Marte au fost trimiși șapte roboți. Doi dintre ei emit non-stop.

Este vorba despre Opportunity și Curiosity. Unul dintre consilierii fostului președinte Barack Obama declara, este timpul să spunem adevărul despre Marte, despre fenomenele bizare care se petrec acolo.

Fenomenele extraterestre sunt observate nu numai de pe Pământ. Astronauții care au călătorit în spațiu au relatat despre astfel de fenomene. În ultimii ani, roverele NASA au captat imagini cu structuri misterioase de pe suprafața marțiană. Pe de altă parte, NASA face eforturi pentru a le ține departe de ochii curioșilor.

În ianuarie 2017, CIA a declasificat 13 milioane de documente. Pe lângă acțiunile clasice de spionaj, multe dintre documente se referă la fenomene extraterestre.

În 22 mai 1984, CIA a desfășurat o operațiune inedită. Cu ajutorul unui clarvăzător a încercat să afle cum arăta suprafața marțiană acum un milion de ani. Potrivit raportului, clarvăzătorul a primit un plic în care era scris, planeta Marte, acum un milion de ani.

CIA era interesată de o anumită zonă a planetei. Clarvăzătorul a descris existența unei structuri piramidale de culoarea ocrului și producerea unei furtuni de nisip. El susținea existența unor probleme geologice majore.

Clarvăzătorul a susținut existența unor apeducte și a unui obelisc. Despre orizont spunea că este diferit, în ceață și foarte depărtat. Explorând piramida el a văzut mai multe camere goale, lipsite de ornamente, pregătite pentru hibernare.

Locuitorii de pe Marte erau subțiri și înalți, îmbrăcați în haine ciudate. În anul 2012, astronomi independenți au observat producerea unui fenomen neobișnuit.

Timp de 10 zile, o anumită zonă a planetei a fost acoperită de un nor gros, o perdea de fum care se ridica până la 250 kilometri față de solul marțian. Agenția Spațială Europeană a dat publicității aceste imagini. Norul era strălucitor, ceea ce i-a făcut pe specialişti să concluzioneze că este format din gheață carbonică sau praf.

Cercetătorul Bruce Jakosky declara că nu-și poate explica faptul că materia poate ajunge la asemenea înălțimi și poate rezista compact timp de 10 zile.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)