The news is by your side.

Un cercetător american a aflat secretul vieții de apoi. Iată cum se manifestă!

0

Moartea este punctul final al vieții, cel puțin în forma fizică pentru că, de fapt, viața ar continua într-o altă formă pe lumea de apoi. Corpul fizic dispare, dar apare un alt timp de corp, invizibil și mult mai ușor de controlat.

Aceasta este concluzia pe care a tras-o omul de știință american H. Sherman, în urma mai multor studii realizate. Cercetătorul a găsit mai multe persoane care au avut experiențe paranormale și care au putut să povestească cu lux de amănunte ceea ce poate să însemne viața de apoi. Ideea este una singură, indiferent de percepția noastră din momentul vieții fizice, imediat după moarte totul se schimbă dramatic, dar viața continuă să existe sub o altă formă.

A.J.P., unul dintre subiecții cercetați de Sherman, a început să experimenteze fenomene paranormale imediat după moartea soției sale. În acest fel, bărbatul a intrat în contact permanent cu diverse entități din lumea de dincolo, care i-au comunicat că planeta este înconjurată de un lanț de stații orbitale care îi primesc pe cei defuncți. Acestea sunt de fapt niște locuri de tranzit, în care cei morți sunt puți în așteptare pentru a primi o nouă misiune în diverse locuri ale Universului.

G.M, un tânăr cu puteri paranormale i-a mărturisit doctorului Sherman că în prima fază, cei morți nu se vor duce prea departe și vor rămâne în lumea noastră. În urma unui proces de triere, ei vor fi selectați pentru a fi însărcinați cu alte misiuni, care mai de care interesante.

De asemenea, Sherman a făcut publice și alte teorii cu privire la viața după moarte, pe care le-a cules din experiențele celor care pot accede în lumea celor drepți. Un alt pacient i-a spus că cei morți nu trăiesc acolo sus într-un loc determinat, ci mai degrabă spiritele lor sunt printre noi.

vise-lucide Un cercetător american a aflat secretul vieții de apoi. Iată cum se manifestă!

La început, după ce corpul fizic moare, spiritul este înzestrat cu un alt tip de corp. Acesta este dificil de controlat și timp de câteva zile totul pare un haos, dar în timp spiritul învață să se adapteze noului mediu din care face parte. Aceste corpuri sunt invizibile din lumea fizică, fapt pentru care niciodată nimeni nu îi poate vedea pe cei decedați. Ei sunt aici sau acolo și trăiesc pur și simplu printre noi ca și cum aceasta este și lumea lor.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și