Un călător în timp ne spune cum va fi lumea în 2120

Un călător în timp tocmai s-a întors din periplul său şi a adus cu el şi dovezi, o înregistrare video care susţine că ar fi făcut-o în anul 2120, în Las Vegas.

Noah susţine că este din anul 2030 şi s-a întors în prezentul nostru, 2018, din cauza unei „misiuni eşuate”. Tânărul le spune celor care îi urmăresc clipul că a călătorit şi în 2016 şi în 2120, iar acum are niște avertismente pentru noi toți.

Mulți dintre voi ați auzit că Coreea de Nord și Coreea de Sud fac o alianță pentru a fi din nou împreună. Nu este cazul în acest viitor. Ele se vor întoarce din nou una împotriva celeilalte, vor sări una la gâtul celeilalte.

Îmi pare rău s-o spun, dar ăsta este adevărul„, este una dintre profeţiile lui Noah. „Aceste două ţări vor fi cauza principală a următorului război – nu este un război mondial, permiteți-mi să vă spun asta.

Este un război între mai multe țări, dar Statele Unite ale Americii vor fi implicate„, mai spune el. Între alte profeţii, susţine că Donald Trump va fi reales în funcţia de preşedinte al SUA, în 2020, scrie Romaniatv.ro.

Loading...

După aceea, Noah ne arată filmarea făcută în 2120. „Ceea ce vedeți aici nu arată ca viitorul și ceea ce am experimentat„, spune el. Filmul ar fi fost făcut în Las Vegas, iar norii sunt roşii ca urmare a încălzirii globale, ei aflându-se peste tot în lume.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...