Un caine a inviat dupa o saptamana in care a fost ingropat

Un fapt imposibil de înţeles s-a petrecut cu un câine de rasa Jack Russel Terrier, pe nume Ethan, care în ciuda faptului că a fost otrăvit şi îngropat a reuşit să revină la viaţă.

Incidentul a avut loc în oraşul Charleville-Mezieres, care se află la circa 200 km de Paris. Un trecător a văzut cum pământul a început să se mişte chiar în faţa sa, atunci a luat o lopată şi a săpat. A dat de un câine care părea să se zbată între viaţă şi moarte, pe care l-a dus la veterinar pentru a-l trata. Philippe Michon, a recunoscut câinele pe care îl declarase mort cu câteva săptămâni în urmă şi nu înţelegea cum a fost posibil ca Ethan să se întoarcă la viaţă.

În urma unui efort impresionant, medicul veterinar a reuşit să-l facă bine pe micuţul căţel. Judecând după simptomele actuale, veterinarul a realizat că Ethan fusese otrăvit, fapt pentru care intrase în moarte clinică, chiar înainte să fie îngropat.

Cu ajutorul unui microcip implantat pe sub blana patrupedului s-a identificat stăpânul acestuia, care este bănuit că l-ar fi otrăvit după care l-a aruncat în stradă. Poliţia a preluat cazul şi în prezent cercetează vinovaţii. Totuşi, senzaţionalul provine din faptul că patrupedul a reuşit să se întoarcă la viaţă după mai bine de o săptămâna în care a stat îngropat.

loading...

Comentariile sunt închise.