Un britanic sustine ca este tatal unui copil extraterestru

O poveste fascinantă ține prima pagină din ziarele Marii Britanii. Un politician susține că în urma unor experiențe inexplicabile a devenit tatăl unui copil extraterestru. Cu toate că pare greu de crezut, Simon Parkes, însurat, tatăl a trei copii și care deține o funcție de conducere în Consiliul orașului Stakesby, și-a făcut publică relația sexuală cu un extraterestru de sex feminin.

Povestea de dragoste dintre Parkes și femeia extraterestru durează de mai mulți ani. Conform celor declarate de britanic, relațiile sexuale aveau de mai multe ori pe lună chiar pe nava extratereștrilor care orbitează Pământul. Astfel, femeia extraterestru a ajuns să rămână însărcinată și a născut un umanoid de sex masculin.

„Soția mea a aflat de această relație extraconjugală și nu a fost deloc fericită. A acuzat mai multe probleme de comportament, dar până la urmă s-a obișnuit cu ideea pentru că totul se petrece la un alt nivel decât cel înțeles pe Terra„, a susține Parkes.

Iubita sa extraterestră este de culoare verde, are aproximativ 3 metri înălţime și opt degete la o mână. Inițial Parkes a fost răpit de extratereștri și atunci a fost momentul în care a cunoscut-o pe iubita sa venită din inima Universului. În acest mod s-a înfiripat o poveste de dragoste între cei doi care s-a împlinit prin nașterea unui umanoid.

extraterestru

Mai muli oameni trec prin experiențe similare, dar nu au curaj să le facă publice pentru că au senzația că o să fie considerați nebuni. Își pot pierde locul de muncă, familia și chiar notorietatea. În cazul meu totul s-a petrecut destul de simplu pentru am fost monitorizat de extratereștri pentru o perioadă lungă de timp pentru ca apoi să întreţin relații sexuale cu femela respectivă„, a declarat Parkes pentru postul de televiziune Chanel 4.

În urma acestei povești fantastice, Parkes a început să fie urmărit de serviciile secrete, iar întreaga sa activitate este monitorizată minut cu minut. Povestea britanicului a șocat întreaga opinie publică și scoate în evidență din ce în ce mai mult legăturile stranii pe care unii oameni le au extratereștri.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.