Un asteroid gigant se indreapta cu o viteza impresionanta spre Pamant

Un asteroid de dimensiuni necunoscute a fost descoperit de către un pasionat al astronomiei cu ajutorul programului Google Sky. Ciudat este faptul că până în prezent obiectul spațial nu a fost observat de astronomi şi se îndreaptă cu o viteză năucitoare spre Pământ.

Această ştire bizară face înconjurul lumii şi niciun punct de vedere oficial, din partea astronomilor, nu a fost susţinut cu privire la obiectul misterios care amenință Pământul. Cel care a făcut descoperirea susține că obiectul se vede foarte clar şi din această cauză crede că el se afla în sistemul nostru solar.

Acest obiect strălucitor ar putea să fie un asteroid, dar de asemenea viteză sa de deplasare cât şi traiectoria ridică multiple semne de întrebare. În primul rând ce caută acest obiect în locul în care a fost observat cu ajutorul programului şi din ce cauză nimeni nu l-a observat până în prezent? Datorită cărui fapt asteroidul este atât de strălucitor şi se îndreaptă cu o viteză impresionant de mare spre Terra?

Coordonatele misteriosului asteroid sunt:  5h 11m 33.74s -12 50′ 30.09″. El poate să fie observat cu ajutorul programului Google Sky.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...