Un artefact mayaș prezintă cum OZN-urile au deviat o cometă care se îndrepta spre Terra

Un artefact mayaș prezintă cum OZN-urile au deviat o cometă care se îndrepta spre Terra

Un set de artefacte, care au aparținut civilizației Mayașe, au fost făcute publice. Conform ufologilor, aceste artefacte sunt dovada vie că civilizația mayașă a colaborat, într-un fel sau altul, cu o specie extraterestră.

La începutul anului 2013, guvernul Mexican a prezentat opiniei publice un set de tăblițe pe care sunt desenate OZN-uri sau creaturi extraterestre. Aceste artefacte au aparținut civilizației mayașe și au fost ținute la secret de guvernul Mexican timp de 80 de ani, pentru că omenirea nu era pregătită să afle adevărul.

Până la apariția acestor artefacte, au existat numeroși specialiști, printre care și scriitorul american Zecharia Sitchin, care au susținut că civilizația mayașă a făcut contactul cu extratereștrii. Această teorie a stârnit numeroase controverse, dar pentru că nu existau dovezi clare a fost greu de digerat. Odată cu apariția artefactelor lucrurile au devenit clare și astfel teoria tinde să prindă contur.

Cel mai interesant desen este cel care în mijloc este o planetă, înconjurată de un inel. Aceasta este Terra și atmosfera sa. Spre sud se poate vedea Luna, care nu are atmosferă.

În cele patru puncte cardinale, se observă patru nave extraterestre sau OZN-uri. În partea de est este desenată o cometă, care se îndreaptă spre Terra. În spatele ei, un OZN o urmărește, iar în fața sa, un altul, învăluit într-un scut imens, pare că se îndreaptă spre ea pentru a-i devia cursul.

La aparatul de zbor extraterestru din partea de sus, se poate vedea un detaliu impresionant. Este prezentată o ființă extraterestră, care pare să controleze nava cu puterea minții. Această ființă extraterestră ori este în transă, ori pare adormită.

artefact mayas

Acest artefact este unul sugestiv, care confirmă faptul că în trecut, oamenii realizaseră contactul cu o specie extraterestră, care le-a oferi o mână de ajutor în dezvoltarea lor. Întrebarea firească este: Unde au dispărut acești extratereștrii și din ce cauză în prezent preferă să păstreze anonimatul, dacă în trecut ne-au ajutat strămoșii?

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)