Bizar

Un animal ciudat a fost fotografiat in New York. Nimeni nu stie ce reprezinta!

O creatură ciudată a fost descoperită lângă Brooklyn Bridge, New York. Bizarul animal nu se mai afla în viaţa atunci când un fotograf anonim l-a imortalizat în câteva fotografii impresionante. Nu se ştie de unde a venit şi nici din ce specie face parte. Creatura arată  înfricoşător şi după cum a declarat fotograful, avea o lungime de aproximativ 60 cm, un cap ciudat și gheare foarte mari la picioare.

Aceste fotografii ridică semne de întrebare în rândul opiniei publice. Unii cred că este vorba despre o creatură asemănătoare cu Monstrul din Montauk. Până în prezent nimeni nu poate să confirme proveniența acestei creaturi bizare şi nici modul în care a ajuns sub Podul Brooklyn.

La o analiză minuțioasă a fotografiilor, câţiva specialiști au susţinut că animalul este o combinație între un porc, un şobolan şi un câine. Se presupune că ciudățenia a trăit în apă şi din motive necunoscute a ieşit pe uscat unde a murit. Reprezentanţii Departamentului de Parcuri din New York, în urma informării existenței cadavrului animalului suspect, l-au ridicat şi urmează a se face cercetări pentru identificarea provenienței sale.

animal ciudat - Un animal ciudat a fost fotografiat in New York. Nimeni nu stie ce reprezinta!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top