Bizar

Un american susține că a vizitat Raiul în timp ce se afla în moarte clinică

3views

Un bărbat din Ohio, SUA, în vârstă de 41 de ani, susține că a vizitat pentru câteva momente Raiul. Evenimentul s-a petrecut în urma unui atac de cord, perioadă în care inima sa nu s-a oprit complet, ci a intrat într-o stranie situație de fibrilație.

Brian Miller a suferit un atac de cord și timp de 45 de minute a fost plecat în lumea celor drepți, unde a avut șansa să viziteze Raiul. Personalul medical susține că inima bărbatului s-a aflat în fibrilație ventriculară și era incapabilă să pompeze sângele. Timp de 45 de minute, Miller s-a aflat în moarte clinică iar atunci s-a ridicat din corpul său și a putut vedea o lumină imensă care îl atrăgea precum un magnet.

“Îmi amintesc că dintr-o dată m-a cuprins o stare de liniște și o lumină imensă ma atrăgea. Am ajuns pe un drum ceresc, plin de flori, și am mers pe jos până la lumina în cauză.”, susține americanul.

Atunci a fost momentul când mama sa i-a apărut în cale și i-a spus că nu este momentul ca el să fie acolo. De asemenea, tatăl său i-a pus o mână pe umăr și i-a zâmbit. Peisajul era de o frumusețe divină și pacea, armonia, liniștea și bucuria erau sentimentele pe care puteai să le percepi încă de prima dată.

Miller susține că s-a simțit excelent, dar mama sa l-a luat de mână și l-a condus pe același drum, înapoi spre viață. Miraculos și-a revenit din moartea clinică și spre uimirea medicilor creierul său nu a fost deloc afectat. În cele mai multe dintre aceste cazuri, creierul este cel care înregistrează daune majore, uneori chiar irecuperabile.

Loading...

“Vă pot spune că acum sunt convins că există viață după moarte, o viață liniștită în care pacea și dragostea sunt sentimentele cele mai importante”, a mai declarat Miller.

rai

Bărbatul crede că a supravieţuit pentru că mai avea lucruri importante de făcut pe Pământ înainte de moarte.

loading...