Umbrele din spatele zodiilor! Latura obscură a fiecărei zodie

Umbrele din spatele zodiilor! Latura obscură a fiecărei zodie

Nimeni nu este perfect. Fiecare personalitate are o latură obscură, ascunsă. Vă prezentăm câteva dintre aceste caracteristici în funcție de zodie.

Berbec


Un elefant printre porțelanuri, astfel este descrisă o persoană născută în această zodie. Berbecul este un individualist. Nu are timp să gândească sau să îl asculte pe cel de lângă el. Proiectele personale îi dau forța și entuziasmul. Este într-o continuă cursă cu cei din jurul său. Nu-și asumă niciodată eșecurile. Alții sunt vinovați de ceea ce i se întâmplă.

Taurul


Inerția este una dintre caracteristicile sale. Ripostează cu întârziere la loviturile pe care le primește, după ce își gândește strategia. El așteaptă cea mai bună oportunitate pentru a ataca. Riposta va fi dură. Este foarte posesiv, nu numai cu bunurile materiale, ci și cu familia sa. Bunăstarea este un scop principal.

Rac


Cei născuți în această zodie sunt egoiști. Problemele lor sunt cele mai importante. Pentru a le rezolva, pot renunța la propriile valori sau la apropiați. De multe ori sunt infantili, trăiesc într-o lume a iluziilor. Sunt nostalgici, dar și capricioși.

Gemeni


 

Oportunismul este o cale de a ajunge acolo unde își propun. Dacă conştiinţa sa este maleabilă, interesul său este din beton. Efortul este foarte complicat și de cele mai multe ori îl evită.
Îi place să trăiască în lejeritate și diletantism, iar răspunsurile sale vor fi evazive. Îi place să fie în centrul atenției și să se joace cu sentimentele, mergând până la infidelitate.

Loading...

Leu


Un narcisist care se vrea plin de farmec, de eleganță. Este un orgolios care nu acceptă ca altcineva îl poate depăși. Latura lui tiranică se manifestă în momentele de criză. Pentru că are impresia că totul i se cuvine, lasă pe alții să-i facă servicii.

Fecioară


Persoane zgârcite, nu numai cu valorile materiale, ci și cu sentimentele. Este amabil atunci când are un interes. Viața unei Fecioare este compusă din detalii, nu are o viziune de ansamblu. Are o mare neîncredere în oameni. În unele situații devine maniac.

Balanța


Cei născuți în această zodie simt nevoia de a seduce, de a fi în centrul atenției. Ei cred că au un statut aparte, că trebuie să fie așteptați, ascultați. Sunt indeciși și incapabili de a spune nu sau da. Mai degrabă spun poate.

Săgetător


Cei născuți în această zodie se cred a fi persoane speciale. Viața lor se desfășoară la limite, în mod aventuros, inconștient. Sub pretextul că își protejează anturajul, exercită un autoritarism puternic, în ideea de a deveni lider al grupului.

Scorpion


Sunt manipulatori, fără scrupule, uneori sadici. Trăiesc într-o lume a exceselor. Când iubesc, iubesc, când mănâncă, mănâncă, când beau, beau. Eșecurile lor sunt dureroase, le suportă cu greu. Cred că posturile de șef li se cuvin.

Capricorn


Cât costă, este întrebarea cea mai des rostită de Capricorn. După ce analizează îndelung toate situațiile posibile, ia o decizie. Anxietatea este una dintre marile lui probleme. Ia decizii greu, având un soi de rigiditate care îl face să ezite. Este o persoană rece, bănuitoare, fără umor.

Vărsătorul


zodie

Deviza lor este nu-mi pasă. Sunt activi și libertini. Își țin emoțiile și sentimentele bine ascunse. Le exteriorizează când au un avantaj. Pozează în persoane generoase, însă realitatea este alta. Foarte greu spun, te iubesc.

Pești


Sunt indiferenți și pasivi, de cele mai multe ori. Sunt lipsiți de idei, inițiativa este la cei din jurul său. Ceea ce li se spune, execută. Proiectele lor sunt lipsite de realism. Se victimizează ușor.

loading...

Related posts