Bizar

UMANOIZII ZBURĂTORI, APARIȚII MISTERIOASE

Mai multe persoane au filmat și fotografiat umanoizi care zburau deasupra zonei Sequoia Park, SUA. Umanoizii poartă combinezoane albe care seamănă foarte mult cu cele spațiale.

Același fenomen a fost observat în India. Mai mulți lucrători agricoli au fost martori la astfel de apariții. Muncitorii au afirmat că, la scurt timp, un obiect zburător a preluat misterioasele creaturi.

Nigel Watson este un cercetător american care a studiat aceste apariții. El a declarat că astfel de fenomene au fost observate în mai multe zone ale lumii. Este un fenomen neobișnuit, greu de explicat a spus el.

În 4 februarie 1977, un incident asemănător s-a petrecut în apropierea unei școli din SUA. Mai mulți copii care se jucau în curtea școlii au fost martori la apariția unor umanoizi care au survolat zona.

Copiii au declarat că umanoizii purtau combinezoane argintii.

În martie 2000, locuitorii unui sat din Mexic au fost martori la apariția unui umanoid care a survolat localitatea. Conform descrierii pe care au făcut-o localnicii, umanoidul zbura orizontal, având picioarele depărtate.

loading...

În octombrie 2000, un pilot al companiei AeroCalifornia a fost martor la un eveniment similar. Un umanoid a zburat lângă avion mai multe minute.

În anul 2004, trei turiști mexicani au fost martori la o astfel de apariție. Umanoidul zburător a staționat mai multe minute deasupra pădurii unde cei trei turiști se aflau.

În anul 1877, locuitorii din Brooklyn au fost martori la apariția unei creaturi care a zburat deasupra cartierului. 240 de persoane au depus mărturie la poliție, în acest sens.

image - UMANOIZII ZBURĂTORI, APARIȚII MISTERIOASE

În anul 1905, în Voltana, Spania, toți locuitorii au fost martori la apariția unei creaturi care a staționat deasupra localității. Conform descrierii, creatura avea aripi și formă umanoide. Mulți au numit-o femeia zburătoare.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top