UMANOIZII, un subiect ascuns de ochii publicului

UMANOIZII, un subiect ascuns de ochii publicului

În anul 2018, un șofer bolivian al unui autobuz care transporta pasageri la granița cu Chili a fost martor la o întâmplare care i-a afectat sănătatea. Cursa s-a efectuat noaptea, în plin deșert. Pentru că a auzit mai multe zgomote în apropierea şoselei, a oprit crezând că este vorba de alți pasageri care se îndreaptă spre frontiera.

A coborât din autobuz și a mers câțiva zeci de metri, luminând traseul cu o lanternă. După câteva minute, s-a reîntors la autobuz, ţipând și fiind foarte agitat. A povestit că la aproximativ 60 de metri de autobuz, s-a întâlnit cu mai mulți umanoizi.

Fiind șocat de ceea ce a văzut, a fost internat într-un spital, iar autoritățile militare au închis drumul timp de câteva zile. În perioada 2007-2009, în zona marii Marmara, Turcia, au fost observate OZN-uri care au survolat zona. Martorii le-au descris având formă unor sfere, puternic luminate și cu un zbor silenţios. Au fost realizate mai multe fotografii și filmări care au fost prezentate de media turcă.

Jorge Alvarez avea 20 de ani în anul 1977, era student și un mare iubitor de excursii. Într-o excursie pe care a făcut-o în provincia Huanuco, a pătruns într-o zonă mlăştinoasă. Fiind singur, a strigat după ajutor. Alvarez susţine că a fost salvat de câțiva umanoizi care au pătruns fără probleme în zonă mlăştinoasă. După ce l-au salvat, cei patru umanoizi s-au făcut nevăzuţi.

În anul 1981, Carlos Paz, ofițer în cadrul forțelor aeriene peruviene a declarat că în mai multe regiuni au fost identificate baze extraterestre, una dintre acestea fiind în ocean, în zona Pirua.

În august 1982, o excursionistă a captat mai multe imagini cu un umanoid în Maracahuasi, o zonă muntoasă, situată la 100 km fata de Limă. Umanoidul a fost fotografiat pe vârful unei înălţimi, purta cu combinezon verde și avea brațele foarte lungi. Fotografia a fost publicată în mai multe ziare.

Timothy Good a fost consultant în cadrul guvernului american. El a fost primul oficial american care a declarat pentru BBC, ca în perioada 1953-1961, președintele american Eisenhower a avut trei întâlniri cu extratereștrii. Întâlnirile au avut loc la bază militară Holloman, New Mexico, în prezenţa agenţilor FBI și a unor reprezentanţi ai armatei americane.

Conform declaraţiilor lui Timothy Good, președintele american a discutat despre aceste întâlniri cu premierul britanic, Chirchill. De-a lungul timpului, Casa Albă a fost implicată în afaceri interstelare, așa cum le-a numit Good. Preşedinţi precum Clinton sau Obama au dispus finanţarea unor proiecte secrete care au avut ca scop contactul cu extratereștrii.

rp_reptilian-alien.jpg

Sunt persoane care au făcut parte din anturajul preşedintelui Kennedy și care susțin că acesta voia să facă o declarație în fata porului american cu privire la aceste contacte cu extratereștrii. Din nefericire, acesta a fost asasinat la Dallas, cu câteva zile înainte să facă acest demers.

Nepoata preşedintelui Eisenhower, Laura, a pus la dispoziția reprezentanţilor media mai multe însemnări ale bunicului său, în care acesta vorbea despre întâlnirile pe care le-a avut cu extratereștrii și tratatul pe care l-a semnat privind obţinerea de tehnologie extraterestră.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This