Profetii

ULTIMA PREVIZIUNE FACUTA DE VANGA PENTRU ROMANIA

Cu putin timp inainte de moarte, Vanga a inregistrat pe banda de magnetofon o previziune pe care a incredintat-o uneia dintre nepoatele sale.

Rugamintea sa era ca aceasta previziune sa ajunga la o anumita data la o persoana anume, care are misiunea de a o face cunoscuta romanilor.

Explicatia pe care ea a dat-o a fost ca „Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor si, daca mesajul le este adus de un strain, este mai bine primit decat de la unul de-al lor.”

Va prezentam in continuare textul acestei previziuni:

„Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire in text.

Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. Sa va ajute Dumnezeu!In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui.

loading...

Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor.

O data cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume.

baba vanga - ULTIMA PREVIZIUNE FACUTA DE VANGA PENTRU ROMANIA

Acest popor va deveni  o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui.”

Sursa

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top