X-Files

Ufologii susțin că au descoperit pe Marte locul în care un OZN gigant s-a prăbușit

În prezent, numeroase imagini de pe Marte ridică semne de întrebare cu privire la istoria acestei planete, dar și la civilizațiile extraterestre care au vizitat-o de-a lungul anilor. O astfel de imagine, este cea captată de rover-ul Curiosity, care conform ufologilor indică o navă extraterestră prăbușită.

Imaginea este una incredibilă și a fost pusă la dispoziția publicului larg de către specialiștii NASA. O echipă de ufologi a analizat imaginea în cauză și a ajuns la uimitoarea concluzie că urmele paralele au fost produse de prăbușirea unui aparat de zbor rotund de origine extraterestră.

De asemenea, din imaginea analizată reiese faptul că OZN-ul era de dimensiuni incredibil de mari. Din acest motiv se crede că civilizația de pe Marte a atins un nivel incredibil al dezvoltării.

După cum se poate observa, OZN-ul nu mai există, motiv pentru care se presupune că a fost ridicat în momentul prăbușirii și luat din locul respectiv. Aceasta afirmație i-a condus pe ufologi să dezvolte o altă ipoteză, conform căreia Marte ar fi fost în trecutul îndepărtat locuită de o specie extraterestră, care ulterior a dispărut din motive necunoscute încă.

Optimized UFO crash site - Ufologii susțin că au descoperit pe Marte locul în care un OZN gigant s-a prăbușit

De partea cealaltă, există voci care susțin că ți în prezent Marte ar fi locuită de una sau mai multe civilizații extraterestre. Acestea și-ar duce existența undeva în subteranul planetei și ar avea o legătură strânsă cu OZN-urile care survolează Terra aproape în fiecare zi.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top