Ufolog britanic: „Urmașii extratereștrilor sunt printre noi!”

„Urmașii extratereștrilor trăiesc printre noi!” Cel puțin aceasta este părerea ufologului britanic John Pop, care se bazează pe numeroase studii și descoperiri atunci când emite o asemenea teorie.

Există diverse descoperiri care i-au împins pe oamenii de știință să afirme voalat că anumite civilizații extraterestre au ajuns pe Terra în urmă cu circa 30.000-40.000 de ani. Din motive încă necunoscute, acești extratereștri au ales să rămână pe planeta noastră și astfel s-au născut cele mai importante civilizații din antichitate. Sumerienii, egiptenii sau chiar alte civilizații sunt doar câteva dintre exemplele pe care le oferă unii specialiști atunci când vine vorba despre această teorie.

Nu mai puțin de 40-50% dintre oamenii care trăiesc în prezent pe Pământ sunt urmașii hibrizilor celor veniți de pe alte planete. Este limpede că extratereștri și oamenii au avut împreună copii și acest lucru se poate vedea din caracteristicile impresionante pe care unii dintre semenii noștri le dețin„, este de părere Pop.

Ufologul crede că aceste caracteristici sunt atât de evidente încât oricine își poate da seama de ele. Un prim aspect straniu se referă la intelect. De-a lungul timpului, în fiecare țară s-au născut genii, oameni care prin natura faptelor au reușit să schimbe nu doar mentalitatea, ci și mersul lucrurilor la nivel global. Niciodată știința nu a putut explica cum funcționează creierul geniilor, cauză pentru care se presupune că aparțin altor lumi.

Un al doilea considerent este culoarea ochilor. Pământenii au avut întotdeauna ochii verzi, căprui sau negri, în timp de ce culoarea albastră provine de la extratereștri. Cei care au în ziua de astăzi ochii albaștri, cu anumite nuanțe de galben, trebuie să știe ca în arborele lor genealogic există un extraterestru.

Loading...

Pământenii au mâinile pătrate, acoperite cu păr și degetele scurte. Urmașii extratereștrilor au degetele lungi și subțiri cu unghiile delicate și roz.

Un alt aspect evidențiat de Pop se referă la constituția celor două specii. În opinia ufologului, pământenii au o înălțime medie, cu un corp puternic și musculos. Au corpul acoperit cu păr, trăsătură moștenită de la maimuțe. Femeile pământene sunt puternice, rezistente și au pieptul mare.

oameni extraterestri

Pe de cealaltă parte, cei care se trag din extratereștri sunt înalți, firavi, grațioși, cu o musculatură slab dezvoltată. Cei din urmă sunt predispuși durerilor de spate și afecțiunilor tubului digestiv. Glasul lor este unul extrem de plăcut, în timp ce pământenii vorbesc mai apăsat și puternic.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și