The news is by your side.

Ufolog american ucis cu sânge rece după ce a descoperit secretul extratereştrilor

0

Karla Turner a fost unul dintre cei mai mari ufologi. Moarte ei a rămas un mister. După ce a publicat mai multe cărții și studii cu privire la fenomenul extraterestru, moare subit. S-a spus că boala pe care a avut-o a fost un cancer galopant, căpătat în urma radiațiilor la care a fost supusă.

De meserie a fost profesor universitar, dar și-a dedicat o mare parte din viață asupra studiului fenomenului extraterestru, respectiv asupra cazurilor de răpire la care au fost supuse persoanele din SUA. Turner povestește că această pasiune a început când era în liceu, în anii 60, și în SUA se înregistraseră multe cazuri de răpiri, pe care extratereștrii le făcuseră, în rândul americanilor.

Spre surprinderea sa, a observat la mama sa, are un comportament ciudat și cu accese de panică, în momentul în care la televizor erau prezentate astfel de cazuri. În prima sa carte, trasează câteva linii, cu privire la extratereștrii. În primul rând, extratereștrii pot schimba percepția noastră asupra mediului. Ei pot controla ceea ce noi vedem și gândim. Ei pot apărea sub diverse forme și foarte important, extratereștrii pot dezactiva corpul nostru. Turner susține că extratereștrii pot utiliza corpul nostru.
Cicatricele pe care le-au prezentat persoanele care susțin că au fost răpite au o formă deosebită, reprezentând un triunghi. Femeile care au fost supuse unor astfel de evenimente, au ulterior, probleme ginecologice, totul finalizându-se cu cancer uterin sau la sân.

Extratereștrii extrag fluide corporale, pe de o parte, iar pe altă parte, injectează în organismul acestor persoane lichide necunoscute. Persoanele în cauză, încep să aibă devieri comportamentale, abuz de droguri, alcoolism, devin nimfomane sau frigide. Extratereștrii sunt însoțiți de persoane care sunt îmbrăcate în uniformă militară și conforma mărturiilor celor răpiți, extratereştrii pot fi reptilieni, blonzi, gri, insectoizi.

Toate aceste observații sunt rezultatul ședințelor de hipnoză regresivă, la care au fost supuși subiecții.
Turner susține că extratereștrii sunt interesați de copii, care sunt răpiți sub ochii părinților. Părinții sunt aduși într-o stare de paralizie, de inacțiune și doar privesc cum le dispar copii, preț de câteva ore. Locul unde au fost duse persoanele răpite, seamănă cu niște instalații subterane, unde au loc experimentele medicale.

Alte persoane vorbesc despre cadavre umane pe care extratereștrii fac cercetări, dar și despre creaturi hibride, pe care le-au văzut în subteran. Turner susține că extratereștrii monitorizează persoanele care au fost răpite prin cipuri, deosebit de sofisticate care sunt implantate în locuri greu de descoperit.
Ceea ce se produce după aceste răpiri, este catastrofal, susține profesorul Turner. Ea vorbește despre transformări majore emoționale și comportamentale, pe care le suferă aceste persoane. Practic devin alți oameni, pe care nici familia, nici prietenii nu-i mai recunosc. În ceea ce privește copiii care au fost răpiți, aceștia capătă un comportament sexual deviant. Devin obsedați de organele lor sexuale și de actul sexual, susțin că au mai avut relații sexuale.

dovezile-care-demonstreaza-ca-extraterestrii-exista Ufolog american ucis cu sânge rece după ce a descoperit secretul extratereştrilor

Turner descrie în una dintre cărți, cum mama sa pe patul de moarte, i-a spus că a fost victima unei răpiri, în care a suferit un control medical deosebit de dureros. Profesorul Turner a dedicat peste 20 de ani pentru studiul acestor cazuri. A fost o personalitate în lumea ufologilor. Pentru cei care sunt sceptici, îi anunț că nu suferea de boli psihice. A murit din păcate, mult prea repede, de un cancer galopant.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și