Ufolog american: “Luna este stăpânită de extratereştri, care au baze pe satelitul natural al Terrei”

Ufologul George Graham a produs stupefacţie când a afirmat răspicat că “Luna este stăpânită de extratereştri, care au baze pe satelitul natural al Terrei”.

George Graham afirmă, potrivit blitz.bg că, privind o filmare mai veche, a descoperit o construcţie extraterestră în craterul lunii cu diamentrul de 85 de kilometri, scrie EVZ.

„Scepticii pretind că în filmuleţul pe care l-am făcut este o formă naturală de relief, însă greșesc. Am văzut mii de dealuri, dar ceea ce apare în filmarea de pe Lună este o clădire care a fost construită de extratereştri. Pe satelitul natural al pământului se află mai multe baze ale unor civilizaţii extraterestre, însă NASA le ascunde urmele”, susţine cu convingere ufologul.

Misterele Lunii

Încă din anii 50, oamenii de știință au fost intrigați de imaginile surprinse de pe Lună care prezentau construcții artificiale. În Antichitate, grecii considerau că Luna nu a existat înainte pe Potopul biblic. Ei își argumentau teoria prin faptul că Luna, cea care produce fluxul și refluxul, dacă ar fi existat în timpul Potopului, acesta nu ar fi avut dimensiuni catastrofale.

Această teorie a fost preluată mai târziu de unii oameni de știință care au afirmat că Luna nu a fost dintotdeauna satelitul Pământului. Inscripțiile mayașe descriu planeta Venus ca fiind cea mai luminoasă de pe cer. Textele nu descriu existența Lunii.

Loading...

În anul 1970, doi cercetători ruși au lansat teoria conform căreia Luna este precum o navă extraterestră gigant acoperită cu un strat de rocă ca să pară un satelit natural.

Extratereștrii având o tehnologie avansată nouă, au fost capabili să-și deghizeze nava într-un corp ceresc și au lansat-o pe orbită.

Specialiștii care susțin această teorie au postulat că Luna este formată dintr-un strat stâncos la exterior, care acoperă o cocă tare cu o dimensiune de 45 de kilometri și sub care există un vid care conține atmosferă.

Cei care susțin că Luna este de natură extraterestră aduc următoarele dovezi. Luna este prea mare pentru a fi un satelit natural și în plus, prea bătrână.

Luna este goală în interior. Membrii misiunii Apollo 12 au instalat seismografe pe suprafața Lunii. Timp de opt minute, Luna a răsunat ca un clopot. Dacă pe Lună nu există falii și nici activitate vulcanică, cine produce seismele?

Ciudățenia cea mai mare este că Luna nu are câmp magnetic, dar rocile care au fost prelevate sunt magnetizate. Începând cu anul 1963, pe Lună au putut fi observate lumini ciudate. Lumini puternice au fost observate ieșind din craterele de pe Lună.

cladire

Fizica nu a putut explica de ce un obiect cosmic atât de greu ca Luna, odată prins în gravitația Pământului nu cade pe planeta noastră. Acest fapt contravine legii atracției universale.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și