Mistere

Tunelurile din Bucegi. Interesul Grupului Bildenberg pentru contrucţia megaltică (partea I)

În vara anului 2003, într-o regiune neexplorată din Munții Bucegi, o echipă a Departamentului Zero din cadrul SRI, face o descoperire epocală care poate schimba destinul umanității. SUA va face presiuni uriașe asupra guvernului român să nu divulge ceea ce fusese descoperit. Implicațiile deveniseră complexe vis a vis de ingerințele brutale ale reprezentanților Ordinului Iiluminatilor care au căutat să preia controlul încă o dată asupra locului unde s-a făcut descoperirea și de la echipa româno-americană care a lucrat la acest caz.

Cezar Brad a fost desemnat șeful echipei române și în calitatea pe care o avea a negociat cu reprezentanți ai Ordinului Iiluminatilor dat și cu un reprezentant al Grupului Bilderberg. În mai 2003, Cezar Brad a fost vizitat de un înalt reprezentant al Grupului Bilderberg. Această persoană nu era român dar vorbea bine românește. Era italian, avea afaceri în România și era foarte bogat. S-a recomandat cu numele de Massini.
După cum a relatat Cezar Brad acesta era o persoană impunătoare, a fost adus la întâlnire chiar de un avion al SRI-ului și era șeful unei loje masonice, Grupul Bilderberg.

Massini a început discuția spunând că oamenii sunt de două feluri, cei care pot fi guvernați, servili și oamenii cu personalități puternice. A continuat spunând că lojile masonice sunt de fapt, niște fațade ale adevăratei puteri. Puterea în interiorul lojilor începe de la nivelul ierarhic 33 și nu se oprește la acest nivel.

Să explicăm ce urmărea acest persona de la Cezar Brad. În 2002, a fost descoperită o formațiune în interiorul Munților Bucegi, un spațiu ce părea să fie sculptat de ființe extraterestre, nu părea să fie o grotă și nu avea corespondent cu exteriorul. Această descoperire a fost făcută de către un satelit de spionaj al Pentagonului, care funcționa pe tehnologie bionică. O scanare prin satelit făcută muntelui a scos la iveală faptul că în interiorul acestuia erau două mari blocuri energetice care blocau accesul în cele două spații interioare.

Primul spațiu are forma de tunel iar al doilea are formă de dom sau de cupolă. Massini era foarte preocupat de cel de al doilea spațiu, cel în formă de dom. Menționăm faptul că cele două spații sunt aliniate pe axa Babele-Sfinx. Specialiștii americani au observat că peretele energetic din fața spațiului în formă de dom, are aceeași frecvență vibratoare cu un alt spațiu subteran descoperit în Irak, în apropiere de Bagdad.

La puțin timp, după ce a fost descoperit acest spațiu în Irak, a izbucnit războiul. Americanii au ținut secret descoperirea făcută în Irak, chiar și irakienii au luat la cunoștință de această descoperire mult mai târziu. Massini susținea că descoperirea din Irak are legătură cu trecutul misterios al Terrei și al organizației pe care el o conduce. Massini era foarte agitat aflând că structurile interioare descoperite în România sunt mult mai mari decât cele din Irak.

loading...

Din ordinul lui Massini, în zonă a fost transportată o mașină de forat rocile care folosea un jet de plasmă și un fel de câmp magnetic turnant, sfărâmând roca fără efort vizibil. Mașina a reușit să penetreze muntele la o adâncime de 70 de metri, în spatele primului spațiu care are forma unui tunel de metro. În interior, tunelul are pereții netezi iar la sfârșitul tunelului există o poartă energetică invizibilă. Trei membrii ai primei echipe de intervenție au intrat în zona porții energetice și au murit instantaneu, infarct.
Toate obiectele aruncate spre această poartă, obiecte din metal, plastic, lemn s-au transformat în praf.
În zonă au venit doi generali de la Pentagon și un consilier.

tunel bucegi - Tunelurile din Bucegi. Interesul Grupului Bildenberg pentru contrucţia megaltică (partea I)

Sub zidul tunelului, chiar lângă poarta energetică, este o deschizătură de 20 de centimetri pătrați pe care este desenat un triunghi echilateral. Cezar Brad a atins echerul și poarta energetică a dispărut. La intrarea în tunel era o altă poartă din piatră care s-a deschis foarte ușor, echipa de intervenție intrând în ceea ce se numește Marea Galerie. Fără să fie nici o sursă de lumină, Marea Galerie era perfect luminată.
Unii dintre cercetători au încercat să scrijeleze pereții tunelului, lucru care nu s-a putut face. Mai târziu, specialiștii au spus că pereții tunelului erau acoperiți dintr-un aliaj misterios, de natură organică și inorganică.

După 280 de metri galeria face o turnură sub forma unui unghi drept,. Se deschide un spațiu luminat de o lumină albastră care era proiectată de un ecran energetic.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top