Mistere

Tunelurile din Bucegi. Interesul Grupului Bildenberg pentru contrucţia megaltică (partea a II a)

În același timp, consilierul american pe probleme de securitate, care se afla în România, primește un mesaj, prin care i se transmitea că zona din Irak începuse să fie activă din punct de vedere energetic. Ecranul energetic din interiorul tunelului, aflat lângă Bagdad, a prezentat holograma Pământului care într-un final a prezentat sud-estul Europei, respectiv România, zona Bucegi.

S-a constatat că cele două zone, cea din Irak și cea din România, erau în conexiune, ele se activau în același timp. Faptul că se aflau persoane în interiorul Marei Galerii, din Bucegi, a determinat activarea tunelului din Irak. Președintele american a fost informat de această situație și a luat legătura cu Ambasada Americană din București. Președintele a ordonat ca americanii să preia controlul spațiului românesc. Massini a fost înlăturat de către specialiștii americani.

Generalul american aflat în zonă este informat că la Washington a fost ordonată o reuniune de urgență.
Pe de altă parte, în România, s-a reunit CSAT-ul care a hotărât continuarea cercetărilor și inventarierea tuturor obiectelor descoperite în interiorul spațiilor. Lucrurile se mișcau greu în România. Autoritățile române dădeau ordine contradictorii și hotărâseră să facă un anunț important cu privire la acest eveniment.

Președintele american l-a contactat pe președintele român și l-a avertizat că dacă vor da publicității aceste evenimente, americanii își retrag toate investițiile din România, inclusiv, vor fi nevoiți să suspende sprijinul financiar.

Autoritățile americane erau în alertă maximă, în timp ce românii doreau să invite în România cei mai de seamă oameni de știință din lume care să-și spună părerea cu privire la aceste evenimente. Americanii susțineau că românii vor crea panică în lume, prin anunțul pe care-l vor da. Lumea era îngrijorată de ascensiunea lojilor masonice și americanii nu voiau un haos mondial. În tot acest timp, a fost informat și Vaticanul. Papa a contactat autoritățile române explicându-le că totul trebuie trecut sub tăcere. În schimbul acestei tăceri, Vaticanul a promis că va pune la dispoziția autorităților din România, documente din arhiva secretă a Vaticanului, care vin să elucideze evenimentele din Bucegi.

După 24 de ore de negocieri, între americani, români și Vatican, autoritățile române și-au schimbat planurile. În interiorul numit Marea Galerie au fost descoperite mese uriașe, cu înălțime de peste doi metri. Mesele aveau inscripții în scrierea cuneiformă. Scrierea era completată de simboluri, cum ar fi triunghiuri și cercuri din care răzbătea o lumină albăstrie. Suprafața meselor era împărțită în mai multe pătrate, în interiorul cărora erau reprezentate diferite figuri. Unele figuri erau cunoscute, plante, animale, altele necunoscute nouă, oamenilor.

loading...

Ecranul energetic prezenta hologramele unor ființe necunoscute. S-a presupus că hologramele prezenta extratereștrii. Înălțimea acestor spații și a meselor au dus la concluzia că ființele care au locuit acolo erau niște giganți. Vă readuc aminte că în Scăieni, lângă Buzău, a fost descoperit pe un deal, un cimitir al giganților. Fiecare schelet avea o lungime de doi metri și jumătate.

tunel bucegi - Tunelurile din Bucegi. Interesul Grupului Bildenberg pentru contrucţia megaltică (partea a II a)

Ecranul energetic a prezentat minute în șir imagini despre Cosmos, Univers, chiar și un text într-o limbă necunoscută. A fost prezentat teritoriul României inundat de ape care veneau din Ungaria și Ucraina. Singurul vârf montan care se vedea deasupra apei era Godeanu. Au fost imagini și despre crucificarea lui Iisus, care a fost prezentă pe ecranul energetic. Cei care au fost martorii crucificării erau diferiți față de pământeni. Trăsăturile feței, osatura lor, statura lor, îmbrăcămintea, toate erau diferite. Aceste evenimente au fost prezentate pe larg, câțiva ani mai târziu, de către media din Franța și Belgia. Așteptăm ca și autoritățile române să facă acest lucru public.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top