Mozaic

TRUMP VS SISTEM! Omul care va schimba lumea

Ziarul francez Le Figaro a publicat un interviu cu Laure Mandeville, autoare cărții Cine este Donald Trump? Mandeville a scris cartea despre Trump în timpul celor peste 500 de zile de campanie. Este Trump o caricatură mediatică sau un personaj complex?

Trump este un fenomen, este omul care a creat un imperiu financiar, vorbim despre miliarde de dolari, care a creat locuri de muncă pentru milioane de americani. Este omul care vine din afara sistemului, un președinte atipic. Vom vedea dacă Trump se va alinia sistemului sau sistemul se va adapta principiilor lui.

În scurtul lui mesaj, susținut după validarea voturilor, Trump a pronunțat cuvântul muncă de mai multe ori. America se va schimba prin unitate și muncă, a spus el.

Adversarii au spus despre el că este un personaj grosier, vulgar, egoist, impulsiv. Cei care au lucrat cu el îl descriu ca fiind un tip pragmatic, un personaj care știe să facă bani, care vede cele mai drepte căi pentru a accede în fruntea piramidei.

Fred Trump, tatăl lui Donald, și-a educat cei patru copii, doi băieți și două fete cu o mână de fier. Donald afirma că tatăl său l-a educat și învățat să supraviețuiască în cele mai teribile condiții.

Trump nu este considerat omul elitelor, cu toate că este miliardar. Americanii văd în el un om din popor. Trump a copilărit pe șantierele de construcții ale tatălui său, alături de muncitori. El vorbește și gândește precum clasa de mijloc a SUA.

Americanii iubesc oamenii care își ating visul prin muncă. Trump a avut curajul să pună degetul pe rană și în timpul campaniei a atins subiecte sensibile, pe care administrația Obana nu a avut curajul să le rezolve.

Obama a negat pericolul ISIS pentru omenire. În ultimele luni, Obama a făcut niște declarații timide în acest sens. În ceea ce privește imigrația ilegală, Obama nu a avut o poziție fermă.

Faptul că Obama a avut slăbiciunile și ezitările lui a dus la consolidarea poziției lui Putin, care a speculat toată această situație.

Un sistem fără un lider nu face bine unui popor așa cum sunt americanii care s-au săturat de lozinci precum globalizarea. Trump este rebelul popular, omul fără norme care va încerca să învingă sistemul. A fost asemuit cu Hitler, însă colaboratorii lui infirmă acest lucru.

El nu discriminează oamenii după sex sau culoarea pielii, ci în funcție de muncă și merite. Marea problemă a lui Trump va fi cea legată de divizarea SUA. Va trebui să fie președinte pentru toți americanii.

trump - TRUMP VS SISTEM! Omul care va schimba lumea

Liderii europeni care se află într-o letargie totală vor trebui să se alinieze la standardele lui Trump. Anul viitor vor fi alegeri în unele țări din Europa și probabil că europenii vor fi mai atenți pe cine votează. Se pare că omenirea are nevoie și de oameni ca Trump.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top