Descopera

Triunghiul din MAREA TIRENIANĂ, locul unde sunt atrase OZN-urile

Marea Tireniană este o parte a Mării Mediterane și formează un triunghi intre Corsica, Sardinia și Sicilia. Adâncimea maximă este de peste 3700 de metri. În apropiere de Sicilia au fost înregistrate fenomene care nu au putut fi explicate de oamenii de știință.

Unii consideră că aceste fenomene sunt de origine extraterestră, alții le pun pe seama experimentelor militare sau a unor forțe telurice necunoscute.

Se spune că în zona de coastă siciliană se produc anumite forțe, a căror origine este mult discutată de specialiști. Aceste forțe ar fi de natură energetică și ar fi cauza incendiilor din Canneto di Caronia, unde s-au produs incendii spontane în peste 180 de locuințe.

Până în anul 2005, au fost înregistrate în Marea Tireniană peste 300 de fenomene care au fost puse pe baza unor cauze extraterestre sau a unor experimente militare. Energiile produc unde de înaltă frecvență de la 300 de megahertzi la câțiva gigahertzi, care fac dificilă navigarea, apariția unor furtuni sau scufundarea navelor.

Impulsurile vin de undeva din interiorul mării. În anul 2005, un camion care era garat în cala unui feribot a luat foc, producând multe pagube materiale. Focul s-a declanșat în momentul în care feribotul se afla în centrul Mării Tireniene.

S-a spus că este vorba despre un triunghi blestemat, unde se produc fenomene inexplicabile, multe terminate cu pierderi de vieți omenești și pagube materiale.

Locuitorii din Caronia au declarat că în dese rânduri au observat apariția unor lumini misterioase care survolează silențios zona. În ianuarie 1995, aeroportul din Palermo, Sicilia, a fost închis mai multe ore din cauza unui misterios obiect care a staționat deasupra aeroportului.

În anul 2002, pasagerii unui avion care a decolat din Sicilia au fotografiat un OZN, care mai multe minute a zburat paralel cu avionul.

triunghiul-bermudelor Triunghiul din MAREA TIRENIANĂ, locul unde sunt atrase OZN-urile

În anul 2014, La Republica a publicat o fotografie cu un OZN care survola orașul Noto din Sicilia. Sunt voci care susțin că OZN-urile sunt atrase de aceste forțe care produc energii.

loading...
Comments
To Top