Triunghiul Bermudelor, consemnări incredibile și curiozități

Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele mai interesante subiecte atunci când vine vorba despre mistere și întâmplări inexplicabile. Acesta mai este denumit și Triunghiul Diavolului sau Cimitirul Atlanticului și reprezintă zona în care au dispărut cele mai multe vapoare și avioane din toate timpurile.

Cristofor Columb și Triunghiul Bermudelor

Încă din cele mai vechi timpuri, adică din expedițiile fascinante realizate de Columb în Oceanul Atlantic, au apărut relatări bizare cu privire la fenomenul inexplicabil din Bermude. În 1492, atunci când Columb a trecut prin Triunghiul Bermudelor prima dată, a consemnat în jurnalul său de bord mai multe lucruri bizare.

Marinarul scria că în acea zonă apa își schimbă culoarea și uneori devine atât de limpede încât se poate vedea în adâncul oceanului. Mai mult de atât, Columb a consemnat că acele busolei o iau razna și navigația este imposibil de realizat. Pe timp de noapte a văzut cum numeroase lumini ieșeau din apă și se duceau spre cer, unde puteau fi văzute până dimineața.

Cum se petrec disparițiile?

S-au scris numeroase articole și cărți despre ceea ce se petrece în Triunghiul Bermudelor. Problema este că mai există încă 5 astfel de zone pe Terra, despre care nu se știe mare lucru. Cel puțin acele informații nu se dau publicității, iar motivele sunt greu de înțeles. În aceste zone, circulația nu este chiar atât de intensă și din acest motiv disparițiile sunt mult mai rare.

Disparițiile din aceste zone, inclusiv cele din Triunghiul Bermudelor, se produc în urma unor vârtejuri uriașe, cu un diametru de cel puțin 10 km. Aceste vârtejuri se înșurubează atât în aer, cât și în ocean, ceea ce face ca atunci când o navă este aspirată să nu mai rămână nicio urmă. Orice navă cuprinsă de un asemenea vârtej dispare ca și cum nu ar existat niciodată.

Curiozități despre Triunghiul Bermudelor

Bază extraterestră

Pentru că de-a lungul timpului, mai multe nave comerciale, cât și avioane, au dispărut misterios în această zonă blestemată, oamenii de știință au fost nevoiți să ofere explicații cu privire la ceea ce se petrece în Bermude. O primă teorie sugerează că extratereștrii și-au băgat coada în acest triunghi. De fapt ei și-ar fi instalat o bază secretă pe fundul oceanului pentru a studia activitățile omului de pe Terra. Aici este cartierul general al extratereștrilor și ei au răpit toate navele din zonă.

Loading...

Zonă de teeportare

Pornind de la teoria spațiu-timp emisă de Albert Einstein, alti oameni de știință sunt de părere că zona Triunghiul Bermudelor este un portal. Vapoarele și avioanele dispărute au fost proiectate într-o altă dimensiune pentru totdeauna. Această teorie este mult mai controversată decât cea a extratereștrilor.

Potopul lui Noe

O altă teorie, de-a dreptul incredibilă este cea care pune în plan principal Potoul lui Noe. Sunt mulți cei care au sugerat că aici ar fi fost locul din care a ieșit apa și a pornit Potopul lui Noe.

triunghiul bermudelor

Cristale energetice

În 1945, un tămăduitor amerindian a venit cu o altă ipoteză. El a declarat public că în acea zonă se află cristalele din Binimi, care degajă o energie extrem de puternică. Din acest motiv natura pare s-o ia razna și se petrec fenomene greu de înțeles. Aceste cristale ar fi aparținut civilizației din Atlantida, iar continentul cu pricina s-a scufundat în zona Triunghiului Bermudelor.

loading...

Comentariile sunt închise.