Triunghiul Alaska, locul în care se petrec fenomene incredibile

Triunghiul Alaska, locul în care se petrec fenomene incredibile

Barrow este o localitate aflată în Alaska, în cel mai nordic punct din SUA. Timp de 64 de zile, locuitorii nu văd vedea soarele. Începe noaptea polară în octombrie și se sfârșește în ianuarie.

Localitatea este celebră și prin faptul că delimitează o zonă care a fost numită Triunghiul Alaska. Este o zonă care include multă sălbăticie, neexplorată de om și în care au loc numeroase dispariții. Zona a fost asemuită cu Triunghiul Bermudelor.

În anul 1972, în această zonă a dispărut avionul politicianului american Halle Boggs. Dispariția a declanșat una dintre cele mai mari operațiuni de salvare. Au fost implicate 40 de avioane militare și 50 civile.

Căutările au durat 39 de zile, pe o suprafață de 51000 km pătrați și nu au avut niciun rezultat. Au urmat alte dispariții. Din anul 1988 și până în prezent, au dispărut în această zonă peste 16000 de oameni.

În Alaska, media dispăruților este de 4 oameni la 1000 de locuitori. În zonă, terenul este foarte accidentat, ceea ce face ca de cele mai multe ori, căutările să nu dea rezultate.

În anul 1947, doi piloți americani aflați într-un zbor deasupra acestei zone, au raportat că au observat mai multe obiecte zburătoare de origine necunoscută.

Loading...

După acest eveniment, au apărut alte rapoarte ale unor piloți care făceau referire la existența unei baze extraterestre în zonă. Astfel, s-au explicat prăbușirile mai multor aparate de zbor americane.

Ultimele descoperiri au relevat faptul că în zona a fost descoperită o piramidă care prin energia pe care o degajă ar fi cauza prăbușirii avioanelor. Despre piramidă se spune că degajă o energie colosală.

Triunghiul Alaska

În anul 1992, canalul de televiziune din Anchorage, Alaska, a prezentat informații despre existența acestei piramide. Abia în anul 2012 a fost realizată o investigație cu privire la această descoperire.

În cele trei colțuri ale zonei există câte o piramidă care ar putea fi cauza dispariţiei celor 16000 de persoane.

loading...

Related posts