Descopera

Triburile cu origini extraterestre din China

Triburile Dropa şi Ham sunt populaţii ciudate care trăiesc în munţii Baian Kara Ulla din Tibet. Sunt oameni mici de statură (nu depăşesc 1,20 m înălţime), cu pielea deschisă la culoare, cu ochii mari şi capacitatea cutiei craniene mai mare decât la oamenii obişnuiţi.

Au o grupă de sânge nemaiîntâlnită şi un puls sub limita normală. Ciudaţii omuleţi sunt păstori şi vânători, nu depăşesc 3000 de membri. Au fost studiaţi de mai multe expediţii chineze, care au descoperit lucruri tulburătoare.

La câţiva kilometri de localităţile acestor triburi există câteva peşteri mari, considerate sacre de membrii acestor triburi. Arheologii chinezi au găsit în aceste peşteri schelete umanoide cu înălţimea de 1 metru şi cu cranii uriaşe, a căror vârstă a fost estimată prin metoda C14 la peste 10 000 de ani.

Cea mai mare surpriză a venit atunci când membrii expediţiei au dezgropat un disc asemănător unui CD, dar făcut din piatră dură.

Au fost apoi găsite 712 discuri perfect finisate care au fost duse la Beijing pentru analize. Analiza a arătat că aceste discuri au fost executate din cobalt şi aluminiu, puse în contact cu o sursă de electricitate ele vibrează continuu şi ritmic.

Profesorul chinez Tsum-Um-Nui, împreună cu o echipă de lingvişti şi fizicieni, a lucrat aproape 20 de ani până a descifrat însemnele de pe toate discurile, deşi erau făcute într-o limbă total necunoscută. Rezultatul traducerii era atât de şocant, încât Academia Chineză de Istorie a permis publicarea lui abia după 2 ani de verificări minuţioase.

loading...

Traducerea se referă la strămoşii triburilor Ham şi Dropa care au venit de pe o planetă îndepărtată, ca cercetători ai planetelor pe care se dezvoltă viaţa. Aparatele de zbor s-au defectat dintr-o cauză necunoscută chiar deasupra munţilor din zonă, echipajele fiind silite să aterizeze. Mesajele de ajutor au fost trimise spre baza lor, dar, din motive necunoscute, n-au primit niciodată răspuns. Fiinţele au căutat adăpost în zonă, în peşterile respective, unde au înfiinţat o colonie cu reguli stricte.

Treptat, de-a lungul timpului, fiinţele au involuat, au dat naştere actualilor locuitori ai zonei. Nu înainte însă să lase urme ale existenţei şi originii lor. Accidentul s-a petrecut în urmă cu 12 500 de ani.

Traducerea nu este acceptată azi de toţi oamenii de ştiinţă, cercetătorii americani contestă veridicitatea traducerii, invocând inexistenţa unor analogii între necunoscuta limbă în care apar scrierile de pe discuri şi vreuna din limbile vorbite pe planetă.

origini extraterestre - Triburile cu origini extraterestre din China

Academia de Istorie Chineză insistă însă că traducerile sunt corecte şi invită pe toţi cei interesaţi să le vadă…..se pare că nimeni nu a încercat să vadă dacă traducerile sunt corecte sau nu, preferând să nege fără să vadă despre ce este vorba.

loading...
To Top