Bizar

Trei OZN-uri se indreapta spre Pamant?

Invazia extratereștrilor pe Pământ este un scenariu demn de filmele SF. Această teorie a conspirației, vehiculată de foarte mulţi ani de iubitorii genului, pare să prindă contur odată cu declarația șocantă pe care a făcut-o un cercetător american din cadrul programului SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence).

Se vehiculează că trei OZN-uri gigant se îndreaptă spre Terra, iar după viteza de deplasare se preconizează că undeva pe la sfârșitul anului vor ajunge pe Pământ.

„Trei obiecte zburătoare extraterestre se îndreaptă spre Pământ. Cel mai mare este de peste 200 km lungime, iar celelalte două sunt puțin mai mici. În prezent OZN-urile se afla în dreptul planetei Jupiter. Judecând după viteza de deplasare, navele vor ajunge pe Pământ la sfârșitul anului 2012.” a declarat  John Malley, cercetători din cadrul organizației SETI.

ozn scufundat - Trei OZN-uri se indreapta spre Pamant?

Obiectele spațiale au fost reperată cu ajutorul aparaturii din cadrul programului HARP din Alaska. OZN-urile vor fi vizibile cu telescopul în clipa în care vor ajunge în apropierea lui Marte, ceea ce se va întâmpla undeva pe la sfârșitul lunii noiembrie.

Comentariu Efemeride: Această știre a fost preluată dintr-o publicație americană şi tradusă. Nu cunoaștem gradul de veridicitate al informației, însă este de-a dreptul șocantă, fapt pentru care o prezentăm publicului larg la fel cum a fost prezentată şi de publicația Weekly Word News.

3 Comments

3 Comments

 1. Oripilator

  16 iulie 2017 at 13:07

  Vor ajunge pe Terra la finalul anului, 2012…?
  A-ți luat-o razna?

 2. prostul

  16 iulie 2017 at 13:12

  nu vezi ma prostule cand a fost scris articolul? sau esti chior prostul prostilor?

 3. Marius

  18 decembrie 2017 at 8:56

  Se pare k sau pierdut în spațiu la noi nu a ajuns nimeni ))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top