Trei filmări desecretizate cu OZN-uri care spionează Terra

Fenomenul OZN este atât de mediatizat în zilele noastre încât am putea crede că extratereștrii au creat deja contactul permanent cu omenirea. Însă acest fapt nu este atât de cert pe cât pare, mai mult de atât există încă numeroase voci care susțin că aceștia nu există și totul este o mare iluzie.

Pentru a demonta această iluzie, am ales să vă prezentăm trei filmări realizate de armata sud-americană. Acestea prezintă obiecte zburătoare de origine necunoscută, care zboară cu viteze impresionante.

Interesant este faptul că aceste filmări au fost ținute la secret din motive lesne de înțeles, dar în cele din urmă au fost desecretizate pentru a se face lumină cu privire la acest fenomen.

Primul videoclip a fost realizat cu ajutorul unei camere speciale, care filmează pe timp de noapte. El aparține armatei din Porto Rico și a fost realizat în 2013.

Aici este vorba despre un obiect de dimensiuni mici, în formă ovală, care zboară cu o viteză extrem de mare. Acest obiect nu este de origine terestră și este posibil, datorită dimensiunii sale, să nu aibă niciun fel de personal de bord.

Al doilea videoclip aparține armatei chiliene și este vorba despre un obiect zburător neidentificat. S-a spus că acest OZN a spionat pentru mai multe zile o anumită zonă din Chile.

În a treia filmare se pot vedea mai multe OZN-uri care zboară cu viteză redusă. El a fost desecretizat de curând și a fost realizat de armata mexicană.

Aceste trei filmări sunt dovada vie că OZN-urile există și în general cercetează în special continentul american. Oare de ce?

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.