Trei clarvazatori despre anul 2012: Cataclisme, reincarnare si Marele Test

Trei parapsihologi bulgari au șocat întreaga opinie publică prin declarațiile şi previziunile despre viitorul omenirii. Cei trei s-au întâlnit într-o emisiune de televiziune e a postului autohton TV 7 şi au povestit despre evoluția omului pe Pământ, despre legătura supremă cu divinitatea, cât şi despre testul final la care va fi supus omul.

Parapsihologul Todor Velikov crede că viața pe Pământ este un experiment al unei civilizații extraterestre extrem de avansate, iar omul are de îndeplinit mai multe cicluri de reîncarnare.O inteligenţă superioară a decis să facă un experiment şi a creat omenirea, care se afla în faţa unui mare test.”, crede Velikov.

Potrivit acestuia, Biblia a fost scrisă de un singur om care s-a reîncarnat de mai multe ori. Experiența sa de viaţă i-a conferit, în acest fel, posibilitatea să scrie o carte sfântă după care să se ghideze omenirea.

Evoluția omenirii

Atunci când a fost întrebat modul în care a apărut viața pe Pământ, bulgarul a susţinut că omenirea a trecut până în prezent prin patru cicluri esențiale ale dezvoltării: minerale, plante, animale, om. În aceste faze, un singur inconvenient l-a deranjat pe Creator, faptul că omul nu avea suflet. Pornind de la această idee, Dumnezeu s-a hotărât să facă un test,marele test„, aşa cum îl numește Velikov. În acea clipă divinitatea s-a hotărât să-i trimită pe îngeri pe Pământ pentru a le insufla oamenilor sufletul.

Toată viața este formată din mai multe teste, iar noi, în prezent, ne aflăm în faţa acestor provocări. Odată depășite putem să ajungem în fata Creatorului. Aşa a definit parapsihologul  tot ceea ce se întâmplă în prezent în lume. Atunci când vom reuşi să trecem de marea provocarea, Creatorul ne va spune ce avem de făcut în continuare. Suntem precum niște roboți fără minte, controlați de undeva desus”, care îşi așteaptă soartă crudă fără să se împotrivească deloc.

Loading...

Odată ce testul suprem va fi parcurs, parapsihologul bulgar susţine că doar 144.000 de oameni vor trece de la nivelul 5 la nivelul 6 al existenței spirituale. Restul oamenilor vor fi trimiși înapoi în timp pentru a relua anumite etape esențiale ale evoluției.

Despre boli

Petar Velikov, fratele parapsihologului Todor Velikov, susține că oamenii se îmbolnăvesc pentru că într-o viață anterioară s-au abătut de la drumul normal al evoluției. În opinia sa, în viitorul apropiat, numărul bolnavilor de pe Pământ se va mări considerabil. O altă problemă a umanității este depresia prin care încep să treacă din ce în ce mai mulţi oameni. Ei ajung în această situație pentru că nu știu să mai aprecieze viața şi mintea le este întunecată de ale valori decât cele normale.

Cataclisme fără precedent în anul 2012

Clarvăzătoarea Vasilka Anakieva a vorbit despre cataclismele care se vor produce în anul 2012. Ea a ținut să precizeze că în acest an în Oceanul Pacific se va produce o nenorocire fără precedent care va declanșa un mare vulcan. De asemenea, ea susține că în anul 2009 a fost vizitată în propria casa de extratereștrii, iar NAŞA şi anumite structuri mondiale țin secret faptul că alte civilizații inteligente mai există în Univers. Conform ei, toţi oamenii au darul de a comunica cu extratereştrii, dar trebuie să atingă un nivel în care să li se activeze aura energetică superioară.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și