TRECUTUL, MEMORIA VIITORULUI

TRECUTUL, MEMORIA VIITORULUI

Suntem dedublaţi în timp și spațiu, în mod periodic. Pentru a supraviețui, deschiderile temporale ne duc în trecut și viitor. Pentru a trăi bine, este necesar să le cunoaștem și să le controlăm.

În fiecare mișcare din infinit, exista o dedublare. În acest mod se explica existența sistemului nostru solar, orbitele planetelor, legile lui Kepler. Aceste afirmații aparţin fizicianului Jean Pierre Garnier Malet.

Trăim pe o mică planetă a sistemului solar, pierduți în mai multe dimensiuni. Universul și timpul nu se rezuma la realitatea fizică. Conform unor estimări, peste 50 de milioane de persoane au avut experiențe de proiecţie în afara corpului fizic. Dedublarea se poate produce în mod inconștient, în timpul somnului, dar și conștient, fiind indusa prin diverse tehnici.

Dedublarea conştientă se produce în starea de veghe și este foarte spectaculoasă. În astral, fiecare ajunge într-un anumit nivel vibraţional, inferior, mediu sau superior. În momentul în care corpul subtil energetic se separa de corpul fizic, apare o senzație de rostogolire, de plutire, în care sunetele se estompează. Începem explorarea lumii din planul subtil, formată din energii și vibraţii cu frecvenţa înaltă.

Unul dintre cele mai răsunătoare cazuri de dedublare a fost cel al lui Arsenie Boca. Acesta reuşea să ajungă în planul spiritual pe care îl dorea.

Un alt caz este cel al unui pilot englez care a decolat din Malta, în timpul războiului. Avionul sau a fost grav avariat, iar șansele de a supraviețui erau minime. Pilotul a povestit că în acel moment, s-a produs fenomenul de dedublare astrală. A văzut cum sufletul său era legat de corp printr-un cordon argintiu. La câteva secunde după acest incident, avionul era funcţional, iar el a reușit să aterizeze.

O altă întâmplare a avut-o ca subiect pe Mary Smith. În timp ce soțul sau era plecat, s-a întins pe pat și a adormit. Într-o perioadă de câteva minute, s-a produs fenomenul de dedublare. Ea l-a văzut pe soțul sau plin de sânge. S-a trezit speriată, a aprins lumina și l-a așteptat să vină acasă.

După câteva ore, Mary a aflat că soțul sau fusese înjunghiat și se zbătea între viața și moarte.

Dedublarea este un cuvânt care a apărut în dicționar în anul 1870 și însemna pierderea propriei personalităţi, pentru a fi prezent virtual într-un alt loc.

rp_calatoria-in-timp1.jpg

Psihiatrul Carl Jung susţinea că fiecare om are această capacitate. În Tibet, exista credința că spiritul este capabil să producă apariţia materială a unor forme mentale numite tulpas. Lindbergh este primul aviator care a traversat solitar Atlanticul și a povestit că în timpul celor 20 de ore de zbor, a fost în afara timpului și a materiei. Corpul sau astral a părăsit avionul și a plutit printr-un spațiu care avea mai multe dimensiuni, iar timpul nu mai corespundea realităţii fizice.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This