Bizar

Treceri în alte dimensiuni? Cazuri celebre ale oamenilor volatilizați sub ochii cunoscuților

În fiecare zi, zeci de oameni dispar. Unii sunt răpiți, alții se pierd, dar există și câțiva care dispar definitiv din această realitate și nu mai sunt găsiți niciodată.

Există numeroase mărturii ale oamenilor care parcă s-au evaporat și niciodată nu le-a fost găsită urma. Aceste cazuri sunt de-a dreptul misterioase și nu există explicații logice.

Omul evaporat din scaunul cu rotile

În seara zilei de 7 iunie 1763, mai mulți martori oculari au declarat că l-au văzut pe Owen Parfitt cum se evaporă din scaunul său cu rotile. Bărbatul stătea liniștit pe terasa casei sale, cânt dintr-o dată a dispărut. S-a dematerializat de parcă ar fi trecut într-o altă dimensiune și de atunci nu a mai fost văzut niciodată. Poliția a făcut o anchetă, care s-a încheiat cu verdictul de neelucidat.

Îngrijitorul dispărut din închisoare

În 1815, un îngrijitor din închisoarea Weichselian a fost văzut de sute de oameni cum își pierde forma fizică și cum dispare. Mai mulți paznici și prizonieri din închisoare au declarat că bărbatul, pe nume Giderici, pur și simplu s-a evaporat. Nu a mai fost găsit niciodată, iar cazul a ridicat numeroase semne de întrebare.

Asistenta dispărută

În 1940 pe râul Veryan, Australia, mai mulți oameni aveau nevoie de ajutor. O asistentă medicală însoțită de mai mulți medici s-au deplasat la fața locului. Într-o clipă femeia s-a volatilizat sub ochii medicilor. Asistenta parcă ar fi trecut într-o altă lume și și-a luat și corpul fizic cu ea. Cazul a șocat întreaga Australie, dar nu a fost niciodată elucidat.

Eleva dispărută

Una dintre cele mai mediatizate dispariții din Marea Britanie este cea a unei eleve de 13 ani. Pe  8 aprilie 1969, fata a fost văzută cum se deplasa cu bicicleta ei. Mergea spre o colegă și dintr-o dată a dispărut. A fost văzută de un șofer de autobuz și mai apoi i-a fost găsită bicicleta pe marginea unui drum. Fata nu a fost găsită niciodată.

loading...

Studentul dispărut

oamenilor volatiliza%C8%9Bi - Treceri în alte dimensiuni? Cazuri celebre ale oamenilor volatilizați sub ochii cunoscuților

10 decembrie 1999, ora patru dimineața, momentul în care un student din Toronto, Canada, a dispărut din camera sa de cămin. Colegul de cameră a declarat că toată noaptea se jucase pe calculator și apoi nu a mai fost de găsit. Ciudat este ca și-a lăsat cheile în cameră, iar ușa era închisă. Poliția nu a înțeles pe unde putea să dispară studentul, în condițiile în care locuia la un etaj superior. O anchetă de amploare s-a desfășurat dar nu s-a găsit nicio pistă care să elucideze cazul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top