X-Files

Tratatul de la Grenada: Cooperarea guvernului SUA cu o civilizație extraterestră

7views

Laura M. Eisenhower, strănepoata fostului președinte american, a fost invitată la o conferință, care s-a desfășurat în San Marino, pentru a-și expune cunoștințele cu privire la civilizațiile extraterestre care au vizitat Terra.

Numeroase zvonuri cu privire la întâlnirile secrete pe care le-a avut președintele american Eisenhower cu diverse civilizații extraterestre au făcut înconjurul lumii. Aceste informații nu au fost niciodată negate, dar nici confirmate de către reprezentanții de la Casa Albă și cu atât mai puțin de familia în cauză. Strănepoata fostului președinte a fost invitată la conferința din San Marino tocmai în ideea de a face lumină cu privire la această problemă.

Tratatul de la Grenada

Laura M. Eisenhower, spre surprinderea audienței, a vorbit despre numeroasele contacte pe care guvernul american le-a avut cu diverse civilizații extraterestre. Se pare că pentru prima dată, americanii au fost contactați de către o rasă de umanoizi verzi în 1934.

Atunci a fost momentul în care s-a încheiat un acord între cele două civilizații, care avea la bază un schimb extrem de ciudat. Americanii urmau să primească gradual tehnologie extraterestră, în timp ce micuții verzi aveau cale liberă de a răpi oameni și a efectua diverse teste biologice. Mai mult de atât, americanii le-au oferit extratereștrilor diverse zone în care să-și instaleze baze militare. Aceste baze au fost construite în interiorul pământului, cât și în ocean.

Loading...

Acest acord era reînnoit o dată la 10 ani și în acest fel, în 1954, Eisenhower a avut șansa să se întâlnească într-o bază secretă cu reprezentanții speciei extraterestre. În urma negocierilor acordul a fost semnat și presupunea un pachet tehnologic extrem de interesant, care avea la bază tehnologia călătoriei în spațiu, dar și cea care permitea zborurile prin spațiu-timp. De cealaltă parte, civilizația extraterestră era lăsată în pace să prea diverse mostre de ADN de la oameni pentru a crea o noua specie hibrid. Zvonurile susțin că în cele din urmă această rasă a fost creată și au ieșit niște umanoizi înalți de culoare verde. Singura problemă era că această nouă rasă avea nevoie de energia sufletelor pentru a funcționa optim și extratereștrii au realizat numeroase operațiuni prin care au furat sufletele oamenilor.

Jocul la două capete

Civilizația extraterestră care a semnat pactul de colaborare cu SUA, a intrat în contact și cu Germania cu câțiva ani înaintea începerii celui de-Al Doilea Război Mondial. Contactul a fost realizat de către grupul mistic VrilGesellschaft , care era condus de celebra Mary Orsic.
Astfel, se presupune că și Germania nazistă a primit tehnologie avansată în schimbul unor favoruri. În acest fel, se explică cel mai bine modalitatea prin care Hitler a reușit să dețină într-un timp relativ scurt o armată puternică, capabilă să cucerească aproape orice țară.

Proiectul Alternativa

În timpul administrației sale, Eisenhower a ordonat începerea unor misiuni secrete care avea ca scop salvarea omului de pe Terra. Programul Alternativa 1 a constat în crearea unor arme capabile să producă modificări atmosferice pentru ca încălzirea globală să fie evitată. Alternativa 2 a fost misiunea constructorilor americani de a realiza mai multe orașe subterane, în care urmau să de adăpostească elitele în cazului unui conflict la nivel global.
Aceste orașe subterane au fost ridicate în câțiva ani și ele mai există și în ziua de astăzi, dar nimeni nu mai vorbește despre ele.

baza militara

Misiunea Alternativa 3 avea ca scop dezvoltarea tehnologică până în clipa în care societatea americană era capabilă să construiască o bază pe Marte, unde urmau să fie transportată o colonie. Popularea planetei Marte a fost întotdeauna opțiunea nebunească pentru ca specia umană să fie salvată. Oare nu este mai simplu să ne salvăm planeta pe care trăim decât să încercăm să colonizăm o planetă moartă? Probabil că da, dar numai în condițiile în care Terra ne-ar fi aparținut pe deplin.

loading...