TRANSCOMUNICAREA INSTRUMENTALĂ, modalitatea de a comunica cu morții

Celebrul serial de televiziune Medium este inspirat dintr-un fapt real. Adevărata Allison Dubois s-a născut în anul 1974, în Phoenix, Arizona. Povestea ei legată de paranormal începe la vârsta de 6 ani, atunci când tatăl său a decedat.

La scurt timp, Allison i-a spus mamei sale că poartă discuții cu tatăl său care îi transmite mesaje despre lumea de dincolo.
A făcut studii de drept și științe politice la Universitatea Arizona, după care obține un stagiu la biroul unui procuror. Datorită capacităților sale paranormale va colabora cu FBI-ul la cele mai dificile cazuri.

În cadrul unui interviu acordat unui canal de televiziune, Allison explică modul în care comunică cu spiritele. Acestea se așează în fata ei și îi transmit diferite mesaje. În anul 2002, FBI-ul a implicat-o într-o anchetă foarte dificilă, privind dispariția unei tinere de 15 ani din Salt Lake City.

Allison a declarat că a avut o viziune în care tânăra se afla prizonieră într-o cabană, înconjurată de mulți arbori. Totodată, ea a susținut că autorul este un bărbat pe nume Brian.

Mergând pe firul celor spuse de Allison, FBI-ul l-a identificat pe Brian, ca fiind un fost angajat al familiei tinerei. După nouă luni, tânăra a fost salvată, iar Brian arestat.

TCI sau transcomunicarea instrumentală permite comunicarea cu persoanele moarte, cu ajutorul mijloacelor electronice, cum ar fi radioul sau televizorul. Sarah Wilson Estep a reușit să înregistreze voci nepământene care îi transmit anumite mesaje.

Loading...

Marcello Bacci este un medium italian care cu ajutorul unui radio vechi intră în contact cu spiritele. Omul de știință maghiar Erwin Laszlo explică transcomunicarea instrumentală prin existența unui câmp akaskique care permite defunctului să comunice mesaje.

În anul 1920, Thomas Edison, celebrul inventator, a încercat să construiască un aparat cu care să poată comunica cu morții. El susținea că în eter există o energie care ar putea face posibilă comunicarea cu morții. În anii 50, primul care a aplicat aceste tehnici a fost suedezul Friedrich Jurgenson. A urmat franciscanul italian Agostino Gemelli care a înregistrat pe un magnetofon, prin hazard, vocea tatălui său, la câțiva ani de la decesul acestuia.

morti-bizare

Transcomunicarea instrumentală este o formă de contact cu invizibilul, cu altă dimensiune. Specialiștii care au studiat înregistrările vocilor care vin dintr-o altă lume au stabilit că există patru tipuri de voci, grave, ascuțite, murmur și intonație normală.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și