Trăim într-o simulare! UNIVERSUL ESTE O PROIECȚIE HOLOGRAFICĂ

0

Câte vieți anterioare am avut? Câte vieți paralele avem? Întrebări pe care fiecare dintre noi le punem, în momentele noastre de solitudine, de liniște interioară. Timpul este doar o secvență care diferă în funcție de dimensiunea spațiului.

Trecutul, prezentul și viitorul sunt aceeași secvență. Aceste afirmații le susțin tot mai mulți oameni de știință. Trăim simultan în trecut, prezent și viitor. Avem vieți suprapuse în spații cu dimensiuni diferite.

Terapeutul german Trutz Hardo a povestit în una din cărțile sale o întâmplare pe care a trăit-o personal, pe platoul Golan.

Terapeutul a fost solicitat de familia unui copil de trei ani, pentru că acesta repeta o întâmplare, care , susținea el, o avusese într-o viață anterioară.

El susținea că a fost omorât la granița dintre Israel și Siria de un consătean, după care a fost îngropat într-un loc izolat. Cu multă dibăcie, terapeutul a câștigat încrederea copilului și a mers pe firul poveștii.

În locul arătat de copil a fost descoperit scheletul unui tânăr, care cu mulți ani înainte, fusese dat dispărut. Copilul a indicat și persoana care era autoarea omorului.

Anchetatorii au redeschis cazul și tot ceea ce a susținut copilul s-a dovedit ca fiind adevărat. Mulți dintre noi am avut sentimentul de deja vu. Persoane, locuri, obiecte cu care nu am venit niciodată în contact ne sunt cunoscute, familiare.

A fost lansată teoria hologramei. Suntem posesorii a două lumi, cea a amintirilor și cea a recunoașterii. De unde vin aceste amintiri?

Punem piciorul pentru prima dată într-un oraș și totul ne este cunoscut. Cum este posibil? Specialiștii aduc în dezbatere teoria hologramei. Mai multe universuri în care trăim simultan. Uneori trăirile, amintirile, sentimentele se amestecă.

Senzația de deja vu este ca un flash, o imagine de scurtă durată, care se produce împotriva voinței noastre. Un flash rătăcit care vine dintr-o altă viață, dintr-o altă experiență pe care am avut-o.

Amintirile sunt stocate în creier și prind forma unor holograme. Cercetătorii japonezi consideră că Universul este o mare proiecție holografică, venită din cosmos și care are mai multe dimensiuni. Universul real este mult mai mare față de cel pe care-l observăm noi.

Primele mențiuni despre universuri paralele le-a făcut Merlin Enchanteur, în ciclul arturian al Cavalerilor Mesei Rotunde. Aceștia puteau vizita trecutul și viitorul.

Celții aveau credința că trăiesc simultan în mai multe universuri. Mai târziu, tema a fost preluată și de greci.
Experimentele lui Marla Scully au demonstrat că o particulă din viitor determină trecutul ei.

simulare - Trăim într-o simulare!  UNIVERSUL ESTE O PROIECȚIE HOLOGRAFICĂ

Mai târziu, Kurt Godel a demonstrat că un univers în rotație și fără posibilitatea de a se extinde, conduce la revenirea în punctul de pornire la o dată anterioară plecării din acest punct.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și