Take a fresh look at your lifestyle.

Trafic cu fetusi umani prajiti si acoperiti cu foita de aur

Thailanda este o ţară mistică, în care ritualurile religioase sunt greu de digerat de lumea occidentală. Thong Kuman este numele unei practici care are la bază fetuşii umani. Aceştia sunt scoşi chirurgical din pântecele femeilor, după care sunt prăjiţi şi uscaţi pentru ca în cele din urmă sa fie pictaţi cu un lac special. După ce acest proces degradant are loc, fetuşii sunt acoperiţi cu o foiţă de aur pentru a le conferi un aspect plăcut.

Thailandezii cred ca fetuşii păstraţi în casă, sau chiar în sediul firmelor aduc doar noroc. Cu cât mai mulţi fetuşi cu atât norocul este mai mare.

Un caz stupefiant a fost înregistrat pe la jumătatea lunii mai a acestui an, când un cetăţean britanic născut în Hong Kong a fost prins într-o cameră de hotel cu un geamantan plin de fetuşi. Încerca să negocieze vânzarea mărfii pentru o sumă colosală de bani, dar poliţia locală l-a prins înainte să săvârşească abominabila crimă.

În timpul percheziţiei, poliţia a descoperit şase fetuşi de diferite vârste. Cel mai mic avea doar două luni, în timp ce cel mai mare avea şapte luni. Unii dintre ei aveau diverse tatuaje ceea ce semnifică că fuseseră deja folosiţi în anumite ritualuri satanice. Fetuşii urmau să fie vânduţi pentru sume cuprinse între 5000 şi 30.000 de euro.

Loading...

 

loading...

Comentariile sunt închise.