Totul despre „Suverani”! Argumente ale ființelor „născute vii” și adevărul despre Bulele Papale

Totul despre „Suverani”! Argumente ale ființelor „născute vii” și adevărul despre Bulele Papale

Unul dintre cele mai la modă concepte din România zilelor noastre este cel de suveran. Acest concept este intens promovat în mass-media din ultimele luni, iar cei care s-au autointitulat astfel pretind că nu vor să mai facă parte din sistemul care îi supraveghează și îi declară morți imediat după naștere.

A fi suveran…


În prezent, în România, există peste 3000 de suverani. Aceștia susțin că vor să fie independenți de statul Român, care la naștere le-a acordat un certificat de naștere și un CNP, prin care i-au făcut sclavi. Aceștia susțin că aceste documente sunt de fapt niște contracte ascunse, cu clauze extrem de dure, pe care orice om, la naștere, le semnează împotriva voinței sale.

Suveranii susțin că nu mai vor să se identifice printr-un număr, adică prin CNP și nu mai vor să plătească taxe pe bunurile pe care le dețin. Aceste taxe transformă proprietățile lor în bunurile statului, pe care statul le închiriază abuziv.

Mai mult de atât, suveranii se simt îngrădiți, lipsiți de libertate și făcuți abuziv cetățeni ai acestei țări. Există anumite cazuri în care ei nu își recunosc nici măcar data de naștere și nici părinții, pentru că spun ei, nu erau conștienți la naștere și orice se putea întâmpla.

„Rădăcina răului este numele tău. Numele tău e o corporaţie, nu este numele real al tău”, susține Dan Cămârzan, unul dintre suverani.

De unde provine această răzvrătire? Bulele Papale


La o prima analiză răzvrătirea suveranilor este una ciudată. Ei nu mai vor să facă parte din sistem pentru că se consideră oameni vii și nu ființe moarte, în fruntea cărora este pusă ștampila unui număr. Această situație se datorează sistemului, care a fost clădit pe o mare conspirație, marca Vatican.

Vaticanul și Papii între 1350-1550 d.Hr. au adoptat Bula papală: Unam Sanctum și Cestui Que Trust. Această Bulă este una dintre cele mai controversate decrete din lumea întreagă, pentru că în urma ei s-au clădit sistemele actuale și marile corporații. De fapt, statele din lumea întreagă acționează precum corporațiile și nimic mai mult.

Bula Papală era o pretenție asupra întregii planete, a ființelor vii de pe ea și a tuturor sufletelor din eternitate. Acele Cestui Que Trusts, dintre care sunt 3, trebuiau să pună bazele ,,statului dădacă”, sistemelor de securitate socială ce vor fi folosite pentru aurmări” persoana în sistemele de robie a Puterii care existau și există încă.  Încă de pe atunci, conducătorii Vaticanului au încercat să pună stăpânire pe oameni și pe viețile lor.

Bula Papală Unam Sanctum și Cestui Que declară că toată lumea de pe planetă e ,,pierdută pe mare” și Vaticanul are titlul de deținere a fiecăruia dintre noi deoarece ne salvează. Ne salvează de cine? De oceanul planetar sau de noi înșine?

Vaticanul este, de asemenea, legătura centrală pentru toate activitățile corporației.
Corporațiile publice și private sunt componente ale acestui organism central prin extensie. Londra și Washington DC sunt legate de Vatican și se crede că cartierele lor sunt deținute acolo. Marea majoritate a corporațiilor mondiale sunt înregistrate în Washington DC. Papa, este capulsuveran” al acestui sistem corporativ și eclesiastic ierarhic.

Certificatul de naștere, transferul copilului tău în proprietatea statului?


Nancy Lynn Hopkins, una dintre cele mai înfocate activiste suverane din SUA, susține că actul de înscriere al propriului copil la birourile anagrafice din oricare stat al planetei este de fapt, un transfer de proprietate al copilului făcută de către părinți în favoarea țării de care aparține, deoarece orice stat al acestei planete este de fapt o Societate pe Acțiuni (SA), adică o Corporație înscrisă și reglementată în registrele SEC (Securities and Exchange Commission).

Persoanele înscrise în Certificatul de Naștere ne numesc oameni de paie, Strawmen, portrete sau valori pe hârtie. Nu contează dacă ești frumos sau urât, gras sau slab, dacă ai artrită sau te duci la grădiniță: tu ești un angajament împreună cu toți ceilalți din jurul tău. Este de înțeles că un om nu poate să fie un număr decât atunci când el este în închisoare și își pierde orice drepturi.

Aceste două ființe, omul născut viu și cel menționat în Certificatul de naștere sunt diferite și deconectate una de cealaltă, pentru că persoana reală (noi toți), nu ne-am dat consimțământul și nu ne recunoaștem în personalitatea juridică impusă de înregistrarea făcută în Certificatul nostru de Naștere.

Acest act de recunoaștere juridică are loc în momentul în care fiecare dintre noi, răspundem unui ofițer de poliție, unui judecător sau un ofițer de finanțe, când ne întreabă : dumneavoastră sunteți (pronunțând numele și prenumele nostru), în mod afirmativ. În acel moment persoana reală recunoaște statutul său juridic dat de către Certificatul de Naștere în care a fost trecut „omul de paie”.

Unde este înșelăciunea?


Înșelăciunea constă în faptul că cererea de recunoaștere este bazată pe personalitatea juridică a persoanei în cauză, definită de NUMELE și PRENUMELE său, scrise CU MAJUSCULE, care apare pe fiecare document (uită-te la permisul de conducere, cartea de identitate, actele de vânzare-cumpărare, certificate, scrisori oficiale și pe orice tip de document care vine de la sistem sau pe care îl înmânezi sistemului).

suveran

NUMELE și PRENUMELE este întotdeauna scris cu MAJUSCULE! Acest lucru se datorează faptului că din punct de vedere juridic acestea îi sunt adresate omului de paie pe care sistemul l-a înregistrat inițial prin actul de naștere. Ori de câte ori veți recunoaște afirmând că sunteți acea persoană, VĂ VEȚI ASUMA RESPECTAREA TUTUROR REGULILOR PE CARE LE IMPUNE SISTEMUL, sunteți de acord cu respectarea persecuției și a pedepsei în mod legal.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>