Top proiecte secrete ale NASA

Top proiecte secrete ale NASA

Deviza celor de la NASA este în beneficiul tuturor. Oficial, NASA se ocupă cu explorările spațiale și aerospațiale. În realitate, NASA derulează proiecte secrete. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Proiectul Warp Drive


Abia în anul 2015, presa a avut informații despre un proiect care a surprins prin îndrăzneala sa. Crearea unui mijloc cu ajutorul căruia să fie accelerată viteza luminii. A fost realizat un laser aeroterm care permitea trecerea luminii cu o viteză de 300 milioane de metri pe secundă.
În acest moment, nu se cunosc date cu privire în ce domeniu este aplicat laserul.

Viață pe Marte


În anul 2014, o cercetătoare care a lucrat 30 de ani pentru NASA, a declarat că încă din anul 1979, NASA a descoperit umanoizi pe planeta Marte, în cadrul proiectului Mars Rover Viking.

Navete spațiale secrete


O navetă spațială Air Force se află în orbita Pământului de peste doi ani. Oficialii de la NASA au refuzat să dea detalii cu privire la această informație. Care este scopul acestei lansări rămâne un mister.

Telescop blindat


Telescopul James Webb este un proiect lansat de NASA în octombrie 2018. Telescopul este de o sută de ori mai performant decât telescopul Hubble. Se spune că acest telescop ar fi detectat planeta Nibiru.
Telescopul poate fi utilizat și ca armă, dar și în activități de spionaj.

Operațiunea Paperclip


Dincolo de etică, de moralitate, primează interesul. NASA a motivat cooptarea a sute de specialiști naziști prin faptul că progresul, știința primează.
Racheta V2 a fost realizată de un om de știință implicat în politica celui de al Treilea Reich, care prin invențiile sale în aeronautică a ucis peste 9000 de persoane.

Loading...

China, un rival periculos


NASA a anunțat că va finanța Stația Spațială Internațională numai în următorii cinci ani, din lipsă de fonduri. Pe de altă parte, China a anunțat că va investi în următorii zece ani, două miliarde de dolari și până în anul 2022, un chinez va păși pe Lună.

Misiuni secrete în Africa


rp_nasa.jpg

Nu se cunoaște scopul implicării specialiștilor NASA în operațiuni în Africa. Au fost date câteva comunicate în care se vorbea despre lupta împotriva terorismului.

Jurnaliștii americani au aflat pe surse că NASA este implicată într-un proiect care vizează al treilea război mondial.

loading...

Related posts