Mistere

Top evenimente bizare si inexplicabile ale secolului trecut

Postul de televiziune CNN a realizat o listă cu evenimentele cele mai misterioase, care s-au întâmplat în lume, de la asasinarea președintelui Kennedy, până la alte evenimente tragice, neelucidate.

Moartea celui de al 35-lea președinte al SUA, rămâne un mister, în care nu se vrea a se face lumină. Cum este posibil ca CIA și FBI-ul să fie neputincioase în fața unui asemenea asasinat. Aceeași situație este și în cazul morții fratelui președintelui, Robert, asasinat și el, după câțiva ani, în bucătăria unui restaurant.

Tot mai mulți americani consideră că este vorba despre o mare conspirație, care nu poate fi dată publicității.
Cu siguranță cei doi frați Kennedy au deranjat prin politica lor și prin încrederea și simpatia pe care o aveau la populația americană.

Cine a fost deranjată și a dispus aceste crime? Mafia, CIA, FBI-ul, Cuba, francmasonii, rușii? Lista poate continua.
În anul 1962, moare și presupusa amantă a celor doi, Marilyn Monroe. Moartea a fost pusă pe seama unei mari cantități de barbiturice, pe care actrița o înghițise. De ce organele interne ale actriței au dispărut, fără urmă, în spitalul din Los Angeles unde fusese dus cadavrul actriței? Există o cauză a morții actriței și cei doi frați Kennedy? Ce secrete oculte deținea actrița?

În anul 1981, trupul actriței Natalie Wood a fost descoperit în apropiere de insula Catalina, California.
Wood a murit în timpul unei călătorii făcute cu un iaht, împreună cu soțul său, Robert Wagner, actor și un alt prieten actor, Christopher Walken.

În raportul medical asupra morții actriței este scris că moartea a fost provocată de cauze neidentificate.

loading...

Amelia Earthart rămâne în istorie ca fiind prima femeie care a traversat în zbor Atlanticul. În anul 1937, împreună cu Fred Noonan a încercat să facă ocolul pământului. În ultima parte a călătoriei, decolează din insula Lae, Papua Noua Guinee spre insula Howland, o bucată de pământ de 2 kilometri din Pacific. Avionul a dispărut și cu toate că au fost căutări ale epavei, aceasta nu a fost descoperită.

Jimmy Hoffa a fost leaderul unui celebru sindicat din SUA. Până în anul 1971, a făcut pușcărie, după care, până în anul 1975, a luptat împotriva mafiei care încerca să pună mâna pe fondul de pensii al muncitorilor. A dispărut fără urmă în anul 1975. Unii consideră că este îngropat sub stadionul Giants, din New Jersey, alții susțin că a fost dat drept hrană crocodililor la o fermă din Michigan.

Jack Spintecătorul a omorât cel puțin patru prostituate în Londra. Cazul a fost anchetat, dezbătut, dar fără rezultat. O scriitoare britanică susține că filigranul de pe scrisoarea pe care a trimis-o poliției Jack aparținea unui bogătaș al vremii.

mistere1 - Top evenimente bizare si inexplicabile ale secolului trecut

Nava Marie Celeste a plecat din New York spre Genova. Nava a dispărut, fiind descoperită după patru săptămâni, în Strâmtoarea Gibraltar, fără nici unul dintre cei zece marinari. Vasul era în stare de funcționare și nu existau urme de luptă.

Giulgiul din Torino, în care se presupune că a fost înfășurat Iisus Christos, nu este autentic, după unii istorici. Ei consideră că acesta datează din Evul Mediu. Biserica a rămas rezervată față de acest subiect.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top