Conspiratii

Top 9 artisti acuzati de satanism

Încă din cele mai vechi timpuri muzicienii au fost acuzați că și-au vândut sufletul diavolului pentru a-i înzestra cu mult doritele calități vocale pentru a ieși din anonimat. Despre cei mai mari artiști din lume s-a vehiculat, fie că unii, au semnat contracte în alb cu Satan, sau chiar și-au pus la dispoziția acestuia sufletul pentru în schimbul unei cariere muzicale de succes. Pentru a înțelege fenomenul, am alcătuit un top al artiștilor de renume mondial care au fost acuzați de practici satanice.

1. Lady Gaga

Lady Gaga - Top 9 artisti acuzati de satanism

Nu numai că a fost acuzată de satanism, dar s-a spus despre ea că este diavolul în persoană. Nu există o explicație clară cu privire la această remarcă, probabil că muzica pe care o face, cât și ținutele mai mult decât bizare, i-au adus acest renume artistei Lady Gaga.

2. Iron Maiden

Mai multe grupări creștine din SUA i-au acuzat pe membri formației Iron Maiden de satanism în momentul în care au scos piesa The Number of the Beast în 1982. Din cauza acestor acuzații, care au planat mult timp asupra formației, le-a fost interzis accesul în Chile, în 1992, unde trebuiau să susțină un concert.

3. Beyonce

loading...

Potrivit teoriei conspiraționiste, dacă se inversează numele copilului cuplului Jay Z și Beyonce, Blue Ivy, obţinem Eulb Yvi. Acest nume este cel pe care îl poartă însăși fiica lui Lucifer. Pornind de la acest fapt, Beyonce este acuzată de satanism cât şi de faptul că a purtat în pântece copilul diavolilor.

4. Paul McCartney

Imediat după moartea lui Paul McCartney au existat zvonuri conform cărora o sectă satanistă, apelând la diverse tertipuri, a reușit să-l readucă pe celebrul cântăreț la viață. Dacă se ascultă cântecul Revolution 9 invers se obține un mesaj dramatic: “Turn me on, dead man … turn me on, dead man … turn me on, dead man”.

5. AC/DC

Criminalul în serie Richard Ramirez a declarat că s-a inspirat pentru crimele sale din melodiile celebrei formații rock. Atunci când ascultă piesa Highway to Hell, un mesaj ciudat se codifica în capul criminalului și îl împingea să ucidă. De la această relatare și până la acuzația formației de a avea legături cu Lucifer nu a mai fost decât un singur pas.

6. Led Zeppelin

Led Zeppelin - Top 9 artisti acuzati de satanism

De-a lungul vremii, s-a vehiculat ideea că piesa Stairway to Heaven nu este altceva decât o odă adusă lui Satan. Pornind de la acest fapt, formația Led Zeppelin a fost imediat asociată cu ritualurile satanice și cu ideea de apartenenţă demonică.

7. Marilyn Manson

Manşon a studiat în copilăria să la o școală catolică. Nu se știe ce s-a întâmplat după, dar celebrul artist a renunțat cu desăvârșire la pregătirea religioasă care i-a fost impusă și a ales să devină un simpatizant al răului, nu doar prin muzică să ci și prin idei sau comportament.

8. Madonna

Madonna - Top 9 artisti acuzati de satanism

Nonconformismul de care a dat dovadă cântăreața în decursul carierei sale muzicale, i-a împins pe iubitorii teoriei conspiraționiste să creadă că are legături strânse cu diavolul. Ținutele vulgare, gesturile triviale, cât și unele melodii au contribuit la această opinie generală. Și în prezent se mai crede că Madonna și-a vândut sufletul lui Satan.

9. Elvis

Poate că a fost unul dintre cei mai controversați cântăreți. Dacă unii dintre fanii săi l=au considerat Mesia, alții au crezut că este reîncarnarea lui Lucifer. Membri familiei sale s-au convertit la Biserica Scientologică, fapt care nu a dat bine deloc, iar unii dintre fani l-au renegat.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top