The news is by your side.

Top 5 regrete ale oamenilor aflati in pragul mortii

0

Moartea este unul dintre fenomenele neînțelese ale vieții, care a dat numeroase bătăi de cap oamenilor de-a lungul timpului. Încercarea de a înţelege cât mai bine moartea s-a născut atunci când omul a realizat că viața nu este decât un și de evenimente care se oprește în momentul în care diverse anomalii se petrec în organismul uman. De asemenea, există teorii care susțin că sufletul este cel care decide când trebuie să părăsească trupul și astfel se naște sfârşitul inevitabil.

Un grup de medici din Australia, intrigați de rolul sufletului în actul suprem, a realizat un studiu cu privire la cele mai mari regrete ale oamenilor aflați în pragul morții. Concluziile au fost publicate într-o carte, care a intrat rapid în atenția opiniei publice. Cercetarea a fost realizată pe un număr relativ de muribunzi și sunt de-a dreptul impresionante, pentru că atunci când oamenii devin conștienți că vor muri încep să se trezească la realitate.

1.Îmi doresc să fi avut curajul să trăiesc viața după dorințele și nevoile mele, nu după cum mi-au dictat alții”

2.”Am muncit prea mult și nu am mai avut timp de lucrurile cu adevărat frumoase din viață”

3.Trebuia să am curajul să-mi exprim sentimentele”

 

4.Trebuia să țin mai strânsă legătura cu prietenii adevărați”

5.Putem să-mi dau dreptul să fiu mai fericit decât am făcut-o”

univers Top 5 regrete ale oamenilor aflati in pragul mortii

 

Aceste 5 regrete sunt adevărate lecții de viață și dacă oamenii aflați în pragul morții au ajuns la asemenea concluzii înseamnă, că noi ceilalți, putem învăţa din experiența lor ceea ce presupune a trăi. Suprimarea sentimentelor, înrobirea în câmpul muncii, dar și ruperea legăturilor cu prietenii sunt doar câteva dintre acțiunile generatoare de energie negativă. Această energie are tendința de a rupe legătura între suflet, corp și minte. Atunci este momentul cheie în care maladia, de orice natură ar fi ea, pune stăpânire pe toată ființa. De aici și până la un final dramatic mai este doar un mic pas. Așadar, viața trebuie trăită în funcție de anumite reguli stricte care în cele din urmă nu vor aduce decât bucurii.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și