Descopera

Top 5 oameni cu puteri supranaturale

Ai visat vreodată cum ar fi dacă ai avea super-puteri? Probabilitatea este mare ca raspunsul sa fie afirmativ. Eu imi imaginam cum ar fi sa zbor, sau sa mut lucrurile cu mintea. Mai jos va voi prezenta 16 exemple de oameni care au dezvoltat abilitati extraordinare, pe care le putem numi cu adevarat super puteri. Poate ca evoluam catre o lume in care nu exista limite.

Vedere cu Raze X

Natasha Demkina este o femeie din Rusia care pretinde că are capacitatea de a vedea în corpurile oamenilor. La fel ca un aparat cu raze X ea este capabilă să detecteze problemele în interiorul oamenilor și să pună diagnostic.

Natasha a fost un copil normal până la vârsta de zece ani, conform declaratiei mamei sale. La această vârstă abilitățile ei au început să se manifeste.

“Eram acasă cu mama mea și deodată am avut o viziune. Am putut vedea interiorul corpului mamei mele și am început să-i spun despre organele pe care le văd. Acum, trebuie să trec de la viziunea mea regulată la ceea ce eu numesc viziune medicală. Pentru o fracțiune de secundă, văd o imagine colorată în interiorul persoanei și apoi încep să o analizez. “, spune Demkina.

Magnetul Uman

Liew Thow Lin este un om din Malaezia care poate lipi obiecte metalice de corpul său. Desi oamenii de stiinta nu pot detecta nimic în legatură cu magnetismul corpului său el este capabil să țină și de a echilibra o sumă unică de obiecte metalice pe pielea lui.

Super memorie umana

Daniel Temmet este capabil să memoreze cantități incredibile de informații. De exemplu, el a fost capabil să recite Pi pana la 22514 de cifre în cinci ore și nouă minute la 14 martie 2004.

Cei mai multi savantii nu sunt în măsură să explice modul în care ei realizează abilitățile lor uimitoare, dar Daniel este diferit. El explică faptul că în mintea lui fiecare număr întreg de până la 10.000 are propria textură unică, culoare, forma. Aceste lucruri l-au ajutat să-și amintească vizual lucruri mult mai ușor ca orice persoana medie.

În experiența sa imaginea vizuală a lui 289 este foarte urât, 333 este deosebit de atractiv, iar pi este frumos. Poate că acesta este modul în care frecvența numerelor și numerologia lucreaza cu lumea logică.

Omul care nu dormea

Imaginați-vă ce ar fi viața dacă nu ați avea nevoie să dormiți? Știu că am pierde o mulțime de vise amuzante, dar gândiți-vă ce am putea realiza? Ei bine, Al Herpin era un om care știa acest lucru.

Al Herpin avea un tip rar de insomnie în care el nu avea nevoie să doarmă. La un moment dat în viața, a fost aparent treaz peste 10 ani. Acest lucru a atras atenția profesioniștilor din domeniul medical care au investigat în profunzime.

puteri supranaturale - Top 5 oameni cu puteri supranaturale

Ei nu au gasit nici un pat, sau loc de dormit, în casa lui Al Herpin. El susținea că mergea la locul de muncă și apoi venea acasa si citea în scaunul sau balansoar, până când era momentul de a merge la locul de muncă a doua zi. El s-a dovedit a fi în stare bună de sănătate și, de asemenea, a trăit până la vârstă de 94 de ani.

Stomac de oțel

Michel Lotito a fost cunoscut pentru abilitatea sa de a mânca obiecte de bază non-comestibile, fără efecte negative. El a fost văzut consumând sticlă, metal, cauciuc și alte obiecte. Nu incercati asta acasa.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top