Top 5 cele mai mari conspirații din timpurile moderne

Top 5 cele mai mari conspirații din timpurile moderne

Cele mai mari conspirații din istoria omenirii sunt aici.  Tezele de conspirații sunt precum găurile negre. Ele aspira faptele, precum găurile negre care aspira materia. Comploturile sunt pretutindeni. Citești un ziar, o carte, privești la televizor și informațiile privind comploturile se țin lanț.

Sintagma Noua Ordine Mondială a fost introdusă în timpul războiului rece și simboliza reaşezarea echilibrului dintre est și vest și înlăturarea comunismului. Mulți consideră că Noua Ordine Mondială este un nume de cod al unui plan de a domina lumea, din punct de vedere militar, economic, diplomatic, cultural, religios. Mai mult, se spune că puterea politică nu este adevărata putere. În spatele acesteia, se afla o altă putere, obscură, oculta și mult mai puternică.

Teoria conspirației a fost pe larg dezbătuta de către specialişti americani care consideră că SUA sunt conduse de un guvern secret, o maşinărie infernală.

1.Cele mai mari conspirații – MK Ultra


După încercarea eşuată din anul 1961, de a invada Cuba, SUA au încercat să se reinventeze. În anul 1963, președintele Kennedy este asasinat, iar puterea este preluată de CIA, FBI, NSA și alte forţe oculte.

Cele mai mari conspirații - MK Ultra

În cadrul proiectului secret MK Ultra a fost introdus conceptul de mind kontrol, controlul mental, despre care se spune că s-a extins la nivel mondial. În acest sens, putem aminti mișcarea militiamen, care a luat naștere în Montana, SUA, și care avea ca deviză, Dumnezeu, arme și rasa umană. Sunt voci care afirmă că această mișcare a fost susţinută de FBI.

2. Cele mai mari conspirații – Reptilienii


Reptilienii este una dintre cele mai mari teorii ale conspirației. Conform adepţilor acestei teorii, reptilienii populează 50% din planeta noastră. Prin forța și longevitatea lor, aceștia controlează lumea.

Cele mai mari conspirații – Reptilienii

Reptilienii provin din constelaţia Draco și au ajuns pe Pământ cu ajutorul forțelor negative ale celei de a treia dimensiuni. David Icke, un susţinător al acestei teorii, afirma că George Bush, regina Elisabeta, familia Clinton, Barack Obama, Madonna, Kate Perry sunt reptilieni care conduc lumea. Conform unui sondaj, 4% dintre americani, adică 12 milioane de persoane, susțin această teorie.

3. Cele mai mari conspirații – 11 septembrie


David Icke, în una din cărțile sale, susţine că tragicele evenimente din 11 septembrie 2001, sunt consecinţa unui complot al guvernului din umbra care trebuia să controleze tari precum Irakul, țara bogată în petrol.

Cele mai mari conspirații - 11 septembrie

Serge Monaste a fost un jurnalist canadian care a pus bazele agenţiei de presă independenta Internațional Free Press Netork. Înainte să moară, în condiții cel puțin suspecte, el a făcut dezvăluiri despre proiecte precum Blue Beam, Proiectele de la Toronto, Aurora Roșie. Guvernul canadian, dar di Vaticanul l-au considerat indezirabil.

Chiar el a vorbit într-un interviu despre morţile accidentale de care au parte persoanele incomode. Așa s-a întâmplat și cu el.

4.Cele mai mari conspirații – INCIDENTUL DE LA ROSWELL


S-a scris mult despre incidentul din anul 1947, de la Roswell, SUA. De curând, a fost lansată o nouă ipoteza, în care se susţine faptul că nu a fost vorba despre un OZN, ci despre un avion spion sovietic.

În vara anului 1947, un misterios aparat de zbor cu forma unui disc s-a prăbușit în New Mexico, în apropiere de Roswell. Forţe ale US Air s-au deplasat la faţa locului, iar la scurt timp a fost dat un comunicat în care se spunea că este vorba despre un balon utilizat în meteorologie.

După 72 de ani de la acest incident, jurnalistul american Annie Jacobson susţine că a fost vorba despre un avion sovietic care transporta spioni. La sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, Stalin l-a contactat pe medicul nazist Josef Mengele, numit și Îngerul morții, cunoscut pentru experiențe terifiante realizate pe copii și adulţi.

4.Cele mai mari conspirații – INCIDENTUL DE LA ROSWELL

Mengele a fost preluat de URSS, unde și-a continuat experienţele, creând piloţi de talia unui copil care pilotau avioane de mici dimensiuni. În vederea realizării acestor monstruoase experiențe, Stalin i-a pus la dispoziție un laborator cu aparatura performanța, specializat în eugenism.

Un avion de mici dimensiuni pilotat de piloţi copii s-ar fi prăbușit la Roswell, a declarat Annie Jacobson. Prăbuşirea avionului avea ca scop crearea unei isterii în rândul americanilor, asemănătoare cu cea din anul 1937, atunci când a fost difuzată la radio o emisiune care a simulat perfect o invazie extraterestră. Autorul acestui scenariu a fost Orson Welles.

Această ipoteză este susţinută de Jacobson în cartea sa, Zona 51, o istorie necenzurată a celei mai secrete baze militare. În cartea sa, Jacobson susţine că evenimentul de la Roswell s-a produs în momentul în care americanii construiseră și utilizaseră bombe nucleare, iar rivalii lor, sovieticii, aflaţi în plin război rece cu SUA, nu dispuneau de o asemenea armă.

Ca să destabilizeze SUA, Stalin a apelat la un astfel de incident. Piloții copii aveau aspectul unor extratereștrii și se dorea inducerea ideii că are loc o invazie a extratereştrilor.

În susţinerea acestei opinii, Jacobson a studiat ceea ce s-a întâmplat cu doctorul Mengele, imediat după război. În anul 1945, părăsește Auschwitz și dispare în mod misterios. Jacobson este convinsă că a fost preluat de sovietici. În plus, a fost descoperită o notă adresată de CIA către Consiliul Național de Securitate în care se spunea că URSS va încerca să destabilizeze SUA.

Prin incidentul de la Roswell, Stalin a vrut să demonstreze preşedintelui Truman vulnerabilitatea sistemului american aerian de apărare.

5. Cele mai mari conspirații – Războiul secret din Antarctica


Nouvelle Souabe este o zona din Antarctica care ocupa o suprafața de 600000 de kilometri patrati și care a fost revendicata de Germania în anul 1939 pana în 8 mai 1945.

Cea mai apropiata baza stintifica de aceasta zona este Neumayer, care a fost creata în anul 1981 și dispune de o pista de 1000 de metri pentru avioanele care transporta cercetatorii și aparatura necesara studierii. În permanenta, la aceasta baza sunt noua cercetători, care sunt inlocuiti la anumite perioade de timp.

Razboiul secret din Antartica

În 17 decembrie 1938, vaporul Schwabeland pleca din Hamburg având la bord 33 de persoane, cu direcția Antarctica. Doua săptămâni mai târziu, doua hidroavioane plecau spre aceeași destinație.

Cele mai mari conspirații – Războiul secret din Antarctica

La sfârșitul războiului, aliatii au inventariat submarinele germane de tip U21 și U23, considerate cele mai performanțe și au constatat ca multe dintre acestea lipseau. Americanii au presupus ca nemții reusisera sa le ascundă undeva în Antarctica.

Operațiunea Highjump

Imediat după bombardarea celor doua orase japoneze, Hiroshima și Nagasaki, SUA lansează operațiunea Highjump, în Antarctica, care a fost una de amploare. Au participat 5000 de persoane, 13 vapoare, un submarin și 13 avioane.

Care a fost scopul acestei operațiuni, amploarea și graba în care s-a efectuat, rămâne sa explicam în ceea ce avea să se întâmple. Unele voci au susținut ca SUA au dorit să-și arate suprematia mondiala. Alții au declarat ca scopul era de a pătrunde în zona revendicata de Germania nazista și de a recupera tehnologia și aparatura ascunsă.

Nu numai americanii au fost interesati de aceasta zona, dar și britanicii. La câteva zile de la sfârșitul războiului, autoritățile britanice decid de a efectua o operațiune în Antarctica. Marea Britanie avusese privilegiul de a captura trei dintre cei mai importanti oficiali ai Germaniei naziste, Hess, Himmler și Donitz. Cu toate ca SUA au încercat transferul acestora în SUA, Marea Britanie s-a opus, informațiile obtinute de la aceștia fiind secrete.

Marea Britanie si Antarctica

Unii istorici sunt convinsi ca Marea Britanie a decis efectuarea unei operațiuni în Antarctica ca urmare a unor informații pe care le-au obținut de la cei trei prizonieri.

Unul dintre ofiterii britanici care a participat la aceasta misiune avea sa declare, după mai mulți ani, graba în care s-a făcut organizarea operatiunii. Ofiterii nu au fost informați cu privire la destinația și scopul operatiunii. Numai în momentul în care au ajuns în Antarctica, li s-a ordonat sa descopere și sa cerceteze bazele naziste.

Conform declaratiilor făcute de ofițerul britanic, au reușit sa patrunda în una din bazele naziste printr-un imens tunel subteran. Baza era formata din doua zone. Prima era formata dintr-un imens lac, dotat cu cheiuri pentru submarine. Cea de a doua zona era un imens laborator dotat cu cea mai performanța aparatura.

În interiorul bazei, britanicii au descoperit doi ofițeri germani care sustineau ca sunt singurii supraviețuitori ai unui atac venit din partea unor creaturi pe care le numeau oamenii polari. Starea de sănătate a celor doi germani era precara, iar la câteva zile, cei doi au decedat.

La reintoarcerea în Marea Britanie, participantii la aceasta operațiune au primit interdictia de a da informații despre operațiune, fiind amenintati ca ajung în fata Curții Martiale.

Revenind la operațiunea americana Highjump, aceasta s-a soldat cu mii de victime, fără ca autoritățile sa dea explicații cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Unii au avansat ideea ca în Antarctica a avut loc un adevărat război. Întrebarea care se pune este cu cine s-au luptat americanii?

loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)