Top 10 lucruri inexplicabile și desprinse din sfera paranormalului

Comuna Bozioru – Buzău

Comuna este recunoscută pentru cerul care are o culoare deosebită și pentru schiturile rupestre. Strălucirea cerului este de 23000 grade Kelvin, în comparație cu oricare altă zonă a țării unde strălucirea atinge 6000 grade Kelvin. Cercetătorii consideră că acest loc e unic în lume cu puteri energetice deosebite. Mai mult, comuna Bozioru rămâne deosebită prin disparițiile misterioase de persoane. Unele au dispărut pentru totdeauna, altele dintr-un loc și au apărut în alt loc, fără să-și aducă aminte. După cum explică localnici, aici se întâmplă unele fenomene ciudate, cum ar fi se defectează aparatura electrică, apar izvoare radioactive, au fost observate OZN-uri.

Sonny Graham

Sonny Graham este o persoană care a trecut printr-o experiență ieșită din comun. În 1990 a fost depistat ca având o boală severă la inimă. Se impunea un transplant de inimă. Salvarea a venit de la un tânăr de 33 de ani care s-a sinucis. După o perioadă de timp el a dorit să cunoască pe văduva defunctului și să-i mulțumească. Cei doi s-au îndrăgostit și chiar s-au căsătorit. La 12 ani de la primirea noii sale inimi el s-a sinucis, exact în aceeași zi și în aceleași circumstanțe cu cel de la care primise inima.

Copiii verzi

În 1880, în Spania au fost descoperiți doi copii. Nu ştiau să vorbească, îngânau ceva, iar culoarea pielii era verzuie. Erau îmbrăcați în haine metalice. După un timp, băiatul a murit iar fetița a trăit, cu toate că s-a adaptat foarte greu alimentației umane. Ea a povestit că proveneau dintr-o țară unde nu era soare și că au fost debarcați dintr-o navă în acea peșteră.

Loading...

Povestea lui Iona

Doi pescari au fost înghițiți de o balenă. După puțin timp balena a fost capturată și mare a fost minunea când unul dintre pescari a fost găsit viu.

Zâna – femeia maimuță

În anul 1700, într-o pădure din Rusia, a fost descoperită o creatură care avea brațele și picioarele pline de păr. Specialiștii au emis ipoteza că era o femeie Yeti, un om hibrid între un om și o maimuță.

Bernardo Vasquez

Bernardo, un portorican de 20 de ani a descoperit modul în care poți deveni invizibil. El a fiert o pisică pe un foc făcut din scândurile de la un sicriu vechi și a devenit invizibil. În camera sa au fost descoperite urmele acestei vrăji dar pe Bernardo niciodată.

Fetița lup din Delphos

fetita lup

Locuitorii din Delphos, SUA, susțin că în 1974 au văzut în împrejurimile orașului o fetiță, blondă, cu părul vâlvoi, care mergea în patru labe. Nu au putut să o prindă fiind foarte violentă. Un locuitor susține că în 1972, cu doi ani înaintea acestui eveniment, el a văzut un OZN din care a coborât în patru labe această fetiță.

Benedetto Stupino

Băiatul născut în orașul italian Formio, avea 10 ani când și-a descoperit puterile paranormale.  Uitându-se atent la un obiect, acesta de aprindea.

Daniel Douglas Home

În timpul ședințelor de spiritism acesta putea ridica, fără atingere, masa și persoanele așezate la masă, după care aceștia levitau minute bune.
Își putea modifica înălțimea cu 10 cm, ba mai mult își așeza fața și mâinile pe cărbuni încinși și nu pățea nimic. Pentru a îndepărta suspiciunile s-a lăsat studiat de către cercetători care nu au putut da nicio explicație.

Mutilări de animale

Încă din 1970 au fost descoperite animale mutilate, în special vaci, oi și căprioare. Este exclus ca ele să fi fost atacate de animale. S-au observat incizii fine și fără urme de sânge. În unele cazuri s-a observat că sângele acestor animale dispăruse dar nu era nicio incizie pe corp.
În majoritatea cazurilor sunt extrase limba, ochii și bucăți de piele, toate operațiile fiind făcute în mod expert. Legiștii au declarat că inciziile au fost făcute la temperaturi înalte. Rezultă că aceste animale au fost răpite. În zonă, lângă cadavre, pe iarbă s-au văzut urme circulare.  În 2002, în Argentina au fost mutilate 200 de vaci. Aveau organele și sângele extrase iar pe corp piele extrasă avea forma de cerc.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și