Mistere

X-Files

Timp de trei ore un OZN a provocat panică în Germania. A apărut deasupra stadionului de fotbal și spațiul aerian a fost închis

0views

Un eveniment straniu s-a petrecut în urmă cu două zile în orașul german Bremen, când un OZN a apărut deasupra unui stadion de fotbal și a generat panică pentru mai bine de trei ore. Autoritățile locale au închis spațiul aerian și s-au aflat în alertă maximă.

Prezența Ozn-urilor a început să devină o obişnuinţă, pentru că din ce în ce mai multe aparate de zbor extraterestre își semnalează existența în diferite moduri. De data această, stadionul Werder Bremen a fost ținta deasupra căreia un OZN gigant a plutit în voie timp de trei ore.

Potrivit presei germane, în jurul orei 18:30, un OZN de mărime impresionantă a fost văzut deasupra stadionului echipei de fotbal Werder Bremen. Obiectul spațial, extrem de silențios, a fost înregistrat și pe aparatele de radar ale aeroportului și atunci a fost dată alerta. Reprezentanții armatei au semnalat prezența OZN-ului și au anulat de îndată toate zborurile civile sau economice. De asemenea, armata s-a aflat în alertă de gradul zero și era pregătită în orice clipă să intervină.

Prima dată, OZN-ul a fost zărit de persoanele care se aflau în apropierea stadionului de fotbal. Doi ofițeri ai poliției au raportat că la o distanță de aproximativ 300 de metri plutea în voie un obiect misterios. Nu era un elicopter pentru că era mult mai mare și extrem de silențios, iar lumina puternică pe care o emana era de-a dreptul fantastică.

Preț de câteva minute, obiectul a plutit de la stadion spre centrul orașului. Era atât de jos încât oricine putea să-l vadă. Patrula de poliție a urmărit tot timpul OZN-ul, care în cele din urmă a dispărut în norii negri.

Loading...

ozn germania

Din cauza OZN-ului, spaţiului aerian al oraşului Bremen a fost închis trei ore. Un zbor spre Frankfurt a fost anulat, o cursă dinspre Munchen a fost deviată spre Hanovra, iar un avion venit de la Paris a trebuit să aştepte mai mult timp pentru a putea ateriza la Bremen.

loading...