Descopera lumea

Tibetanii au suferit mutații genetice importante care le conferă capacitatea de a trăi în condiții extreme

0

Pământul tibetan nu este primitor cu străinii. Trebuie să ai gene de atleți așa cum au tibetanii pentru a putea rezista condițiilor dificile. După ce Tibetul a fost ocupat de chinezi, aceștia au adus cât mai multe familii pentru a popula zonele tibetane. Se dorea asimilarea populației tibetane.

Chinezii s-au confruntat cu un fapt inedit. Chinezoaicele nu rămâneau însărcinate, iar în rarele cazuri în care se întâmpla acest lucru, la naștere se produceau tragedii.

Studiile au arătat că la tibetani s-au produs mutații genetice importante care le conferă capacitatea de a trăi în condiții extreme. Cu toate că tibetanii și chinezii au aceleași origini, aceste mutații s-au produs numai la tibetani.

Tibetanii au credința că rezistența de care dau dovadă este dată de o piatră misterioasă numită Chintamani care este sensibilă la vibrațiile mentale. Căldura pe care o degajă această piatră este mai puternica decât cea a radiului.

Legendele susțin că piatra este sacră pentru că a căzut din cer și a fost adusă în Tibet de atlanți. Piatra a fost împărţită în bucăți mai mici care au fost ascunse în diverse zone. Părți din această piatră se găsesc în subteran, în Turnul Shambhalei și în mănăstiri tibetane.

Tibetul este un vortex cuantic, iar energiile se răsfrâng asupra populației. Tibetanii sunt longevivi, nu se îmbolnăvesc de cancer și au capacități mentale și fizice deosebite.

loading...

Există călugări tibetani care cu ajutorul meditației reușesc lucruri spectaculoase. În timpul iernii, la temperaturi sub -10 grade Celsius, a fost realizat un experiment la care au participat mai mulți cercetători occidentali.

Călugării au fost înfășurați în pânze ude. După o meditație de câteva minute, pânzele erau complet uscate. Tibetanii sunt convinși că vitalitatea lor vine de la energia pietrelor.

Cum este clima?

Tibetul are o climă continentală, rece și uscată. În mod paradoxal, temperatura medie anuală este mai mare decât cea a atmosferei la o altitudine echivalentă. Diferențele de temperatură dintre partea de sud a Tibetului și de nord sunt considerabile.

Clima este mai plăcută în cămpiile de sud-est unde se află și principalele orașe Lhasa, Gyantse și Shigatse. Lhasa are o temperatură medie anuală de 8 °C, Shigatse 6,5 °C, în timp ce în nordul platoului tibetan temperatura medie anuală este de sub 0 °C.

Schimbările de temperatură sunt destul de bruște pe platoul tibetan: de la soare și căldură, temperatura poate scadea brusc câteva zeci de grade, în cazul în care norii acoperă cerul. Condițiile climatice, de asemenea, variază foarte mult între zi și noapte

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.