X-Files

Tibet, desenele din peșteri cu extratereștrii și escadrile de OZN-uri în jurul Soarelui

Despre Tibet se spune că este tărâmul zeilor. Tibetul este un platou situat la o altitudine de peste 4000 de metri. Peste 2 milioane de oameni trăiesc pe o suprafață de un milion de kilometri pătrați.

Pentru istorici rămâne o enigmă modul în care a fost distrusă civilizația Guge, veche de peste 700 de ani. Tibetul este zona despre care se spune că extratereștrii care au vizitat Pământul și au rămas captivi, s-au retras în Tibet. Naziștii au fost printre primii care au aflat acest secret. Au urmat chinezii care chiar au descoperit probe în acest sens.

Naziștii erau convinși că Tibetul este leagănul omenirii. În anul 1938, au organizat prima misiune în Tibet, cu scopul de a descoperi urme ale civilizației ariene. Nu se cunosc amănunte despre faptul că naziștii aveau astfel de informații.

Despre misiunea cercetătorilor naziști se cunosc puține informații. Abia în anul 2009, a ieșit la iveală un obiect straniu, adus în Germania de unul dintre membrii echipei de cercetători. Este vorba despre o statuie a lui Budha, sculptată dintr-un meteorit și decorată cu o svastică.

Bucata de meteorit are o vechime de peste 15000 de ani vechime. Svastica este semnul norocului, conform vechilor texte tibetane. Se spune că naziștii au descoperit și alte artefacte și scrieri care ar fi aparținut unei civilizații avansate. Unul dintre texte se referea la o mașinărie care putea teleporta oameni și obiecte.

În anul 1935 chinezi fac primele descoperiri despre triburile Dropa și Ham din munții Baian Kura Ulla. Cercetările au fost reluate în anul 1950, ca urmare a revoltelor care au avut loc în Tibet, împotriva chinezilor care profanau peșterile sacre.

Dovezile descoperite de cercetătorii chinezi atestă vizita unei rase extraterestre. Scheletele descoperite în peșteră au lungimea de un metru, cu oase fragile și lungi, craniile sunt supradimensionate și orbitele largi.

Desenele de pe pereții peșterii reprezintă umanoizi, iar în jurul Soarelui sunt escadrile de obiecte zburătoare. Ca vechime s-a estimat că aceste desene au peste 12000 de ani.

extraterestri Tibet, desenele din peșteri cu extratereștrii și escadrile de OZN-uri în jurul Soarelui

Surpriza cea mai mare au constituit-o cele 700 de discuri din piatră dură, asemănătoare celor din vinil, perfect finisate și acoperite cu cobalt. Discurile au proprietăți electromagnetice, pe care sunt înregistrate informații prețioase, ținute secret de autoritățile chineze.

loading...
Comments
To Top